MAFS-drama: ook Aron en Monique zijn gescheiden

Door Robin Heerkens
Monique en Aron in Married at First Sight

UPDATE: Aron en Monique geven in een interview met De Telegraaf nu ook zelf aan dat de geruchten kloppen. Ze zijn inderdaad gescheiden. Het verliefdheidsgevoel zette niet echt door dus 'ruilden' ze hun trouwpapieren om voor een vriendschap. Toch houdt Monique nog hoop. "Nu hebben we weer heel intensief contact. We voelen toch weer die connectie als bij het altaar. Ik heb ook tegen Aron gezegd dat ik die deur nog niet helemaal dichtgooi."Hieronder volgt het originele bericht (toen de scheiding nog maar een gerucht was).RTL Boulevard prikt even keihard de enige overgebleven Married at First Sight-liefdesbubbel kapot. Het programma meldt dat Aron en Monique, die in de laatste aflevering besloten om getrouwd te blijven, alsnog een scheiding hebben aangevraagd...

Waar de ene MAFS-kandidaat de draad weer oppakt na zijn mislukte huwelijk, belandt de ander in een gekke nasleep inclusief seksueel getint moddergooien. Ondanks al die chaos hadden 'we' in ieder geval droomkoppel Aron en Monique nog... toch? Nou, nee - als we RTL Boulevard mogen geloven noemen ze elkaar geen man en vrouw meer.

Bankplakkers: dé podcast over films en series!

'Aron en Monique gescheiden'

"Verschillende bronnen melden aan RTL Boulevard dat Aron en Monique elkaar niet langer man en vrouw noemen", zo lezen we. Neem het dus nog wel met een korrel zout: de bronnen blijven anoniem dus het is voor ons niet te toetsen of ze ook betrouwbaar zijn. Wat wel juicy is: "RTL bevestigt noch ontkent de geruchten". Hmmm, dat is dan wel weer een beetje gek. Zouden ze dan toch echt gescheiden zijn?

Wel of niet samen?

Onze verwarring is groot, moeten we eerlijk bekennen. Komt ook doordat Aron na afloop van de allerlaatste uitzending een lief kiekje op zijn Insta zette. Hij keek samen met Monique naar de uitzending. Ze deden niet aan social distancing dus gingen we er voor het gemak maar vanuit dat ze 'gewoon' nog steeds een koppeltje vormden...

Ook Monique gooide een zelfde soort 'liefdesfoto' online. Maar voor hetzelfde geldt is dit dus helemaal geen bevestiging dat ze nog steeds een item zijn.

Nu is het wachten op een reactie van Aron en/of Monique.