Aron en Monique in MAFS

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Aron en Monique in MAFS

Aron en Monique: “Hebben er alles aan gedaan!”

|
|

Laatste update:

Monique en Aron waren het laatste stel van Married at First Sight dat nog bij elkaar was, maar vandaag bleek ook dit echtpaar gescheiden. Hoewel ze niet meer getrouwd zijn, zijn Aron en Monique óók niet helemaal uit elkaar!

RTL Boulevard interviewde de tortelduifjes en de situatie ligt wat ingewikkelder dan bij bijvoorbeeld Lars en Lizzy en Mick en Daisy: deze stellen konden elkaar al vrij snel niet uitstáán!

Monique en Aron noemden Married at First Sight een “enorm hectische periode”, en misschien liep het daar juist mis met het duo. Volgens seksuologe Eveline Stallaart was de vriendschap tussen de twee sterk aanwezig. “Ze voelden, denken wij, ook heel erg de druk om het te laten slagen.”

Toen de twee een tijdje twijfelden of ze nou écht liefde voor elkaar voelden, hakten ze de knoop door. Aron: “Het is een ‘vriendschap of liefde’-gebeuren, en wij zaten er de hele tijd een beetje tussenin. Is het nou vriendschap of liefde? Het leek een beetje meer op vriendschap dan op liefde… daarom hebben we uiteindelijk maar de scheiding aangevraagd.”

Monique beaamde dit: “We hebben er alles aan gedaan. We hebben elkaar vaak gezien, zijn op vakantie geweest, en toen dachten we: nou ja, het wordt niet méér. We hebben even een paar weken geen contact gehad, ook om het een plaats te geven.”

Kijktips? Luister Bankplakkers!meer

Toch nog een MAFS-happy ending?

Monique en Aron zijn dus officieel niet meer getrouwd, maar het betekent ook niet per se dat hun romance voorgoed voorbij is. Monique: “Toen begonnen de uitzendingen weer, en toen zag je eigenlijk wat we hadden. Vrij snel pakten we het contact weer op. Ik denk dat het meer is dan vriendschap. Nu is MAFS écht voorbij, en we hebben ook gezegd: ik gooi die deur niet helemaal dicht.”

Aron is het daarmee eens: “Wat de toekomst brengt kan niemand voorspellen, maar wij zijn in elk geval nog niet van elkaar af.”

Hoewel de opzet van het huwelijk dus niet geslaagd is, betekent het niet per se dat Aron en Monique definitief uit elkaar zijn. Het resultaat van Married at First Sight hangt dus nog steeds voor de volle 100% van ze af! Maar… verder geen druk, hoor.

Lees verder