Bankplakkers #7: Behind Her Eyes, Tribes of Europa, Luther en Chateau Meiland

Door Redactie
Bankplakkers #7: Behind Her Eyes, Tribes of Europa, Luther en Chateau Meiland

In de nieuwe aflevering van onze podcast vol kijktips bespreken Steven, Peter en Debby twee Netflix-hits: Behind Her Eyes en Tribes of Europa. Daarnaast hebben ze het over Solar Opposites en komen de Meilandjes langs! Oh, en er is nieuws over de Luther film! 

We openen met het goede nieuws van de week: we weten meer over de Luther film! Debby en Peter zijn in de wolken. Peter is ook in de nieuwe Star-content van Disney+ gedoken en heeft twee van de Star Originals gekeken: Solar Opposites en Helstrom. Een van deze series was te gek, de andere... niet zo.

Netflix klappers

Steven is de huidige Netflix nr. 1 gaan kijken: Behind Her Eyes. Loeispannend maar wel met een nogal vreemde wending. Te onverwacht zelfs, misschien? Ook vreemd: Debby die zich aan de Duitse post-apocalyptische serie Tribes of Europa waagt. Het ziet er af en toe uit als een Rammstein clip, en doet haar denken aan de Duitse dance act Scooter. 

Guilty pleasures

De TV-koning steekt het niet onder stoelen of banken: zijn favoriete programma is Chateau Meiland, dus komt hij even een update geven over het nieuwe seizoen. 

Dat sluit mooi aan, want in de luisteraarsvraag buigen de Bankplakkers zich over een gewetensvraag: wat is hun ultieme guilty pleasure? Dat kan natuurlijk niet gebeuren voordat even stevig bediscussieerd wordt wanneer iets echt kwalificeert als een guilty pleasure. En dat gaat natuurlijk niet zonder dat Steven zich opwindt. 

Luister de podcast hieronder of via jouw favoriete podcastdienst, zoals Spotify en Apple Podcasts

Lees hier meer over Bankplakkers.