Monique en Aron in Married at First Sight

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Monique en Aron in Married at First Sight

MAFS-Monique heeft een nieuwe vriend: 'volkomen onverwacht'

|
|

Laatste update:

Cupido schoot keihard raak bij Married at First Sight-deelneemster Monique van Zessen! "Volkomen onverwacht" is ze haar droomman tegengekomen. Ex-man Aron maakt dus definitief geen kans meer...

Monique showt haar nieuwe liefje, een man die ze niet bij naam noemt, op haar privé-Insta-pagina. "Volkomen onverwacht en zag dit totaal niet aankomen", schrijft ze erbij.

'Heerlijk gevoel'

"Geloof mij, als je het tegenkomt dan voel je dat alles klopt en als het dan ook nog eens wederzijds is dan is dat een heerlijk gevoel!", legt ze uit. Ze loopt de hele dag rond met vlinders in haar buik. Dit is de man "die mij laat lachen, liefde laat voelen zoals het bedoeld is, alle aandacht geeft, enorm lief voor mij is en de man die mij het geloof in echte liefde terug heeft gegeven en de vlinders in mijn buik iedere dag laat fladderen". Wat goed!

Geen Monique en Aron?!

Alle MAFS-superfans laten nu een traantje. Stiekem hoopten ze natuurlijk dat Monique en Aron - die de keuze maakten om getrouwd te blijven, maar later alsnog gingen scheiden - alsnog de liefde zouden vinden bij elkaar. Ze maakten er nooit een geheim van dat ze het nog altijd enorm goed met elkaar konden vinden. Sterker nog: ze zagen elkaar dagelijks! Achteraf gezien kwamen ze dus niet verder dan de friendzone.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder