Monique en Aron in Married at First Sight

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Monique en Aron in Married at First Sight

MAFS-Monique reageert op geruchten over 'vriendin' Aron

|
|

Laatste update:

Het laatste seizoen van RTL 4-hit Married at First Sight zit er al een tijdje op, maar alle drama rondom de kandidaten blijft maar binnenstormen. Oh god, wat is er nú weer aan de hand? Heeft Aron een vriendin aan de haak geslagen terwijl hij nog met ex-vrouw Monique aan het half-daten was?!

De laatste berichten uit kamp-Monique en Aron? Oké, ze vormen geen huwelijkskoppeltje meer, maar volgens Monique gooiden ze de liefdesdeur niet helemaal dicht. Ook Aron liet weten dat ze het nog altijd supergoed kunnen vinden met elkaar, maar... blijkbaar circuleert er een gerucht - we kunnen het ook niet allemaal bijhouden - dat Aron een nieuwe vriendin zou hebben. Kom er maar in, Monique!

Dé podcast over series en films!

Monique reageert op de geruchten

"De berichten dat Aron een nieuwe vriendin zou hebben, bereikte mij ook", zegt de MAFS-deelneemster tegen Telegraafs Vrouw. "Ik moet daar stiekem een beetje om lachen." Als dat klopt, zo legt ze uit, zou dat prima zijn, maar het is niet waar! "Als Aron echt een nieuwe vriendin zou hebben, had hij mij dat allang verteld."

Monique en Aron

De twee hebben nu een soort bff-relatie: ze zien elkaar dagelijks en wie weet of cupido nog een keer een pijl afvuurt. Als een van de twee echt voor een ander zou vallen, moet dat gewoon kunnen, legt Monique uit. "Wij voelen heel veel respect naar elkaar toe en hebben ook de afspraak gemaakt dat mocht zoiets gebeuren, we daar eerlijk over zijn." Oftewel: helemaal niets aan de hand, Aron en Monique gaan nog altijd erg lekker samen. Als vrienden.

Lees verder