Married at first sight, aron en monique

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Married at first sight, aron en monique

MAFS-Aron: 'Dat trouwen moet je niet te letterlijk nemen'

|
|

Laatste update:

Aron trouwde in Married at First Sight met Monique. Ondanks dat het stel in eerste instantie getrouwd bleef, zijn ze inmiddels toch ook gescheiden… Dat neemt echter gelukkig niet weg dat Aron met warme gevoelens terugkijkt op het MAFS-avontuur!

"Ik heb een leuk avontuur beleefd"

In een interview met De Gelderlander vertelt Aron openhartig over zijn deelname aan Married at First Sight (MAFS). Hij mag na afloop van het datingprogramma namelijk vrijuit spreken: “We mochten tot aan deze week niets naar buiten brengen, tot de laatste aflevering was geweest. En ik meen dat daarna nog een jaar geen negatieve uitlatingen over het programma mogen worden gedaan, maar daar heb ik sowieso geen reden toe. Alleen al uit respect naar Monique en de andere deelnemers; maar ook een vent als presentator Carlo Boszhard is prima mee te werken. En écht, ik heb een leuk avontuur beleefd.”

Kijktips? Luister Bankplakkers!meer

Formeel gescheiden, maar goed bevriend

Ondanks dat Aron en Monique inmiddels gescheiden zijn, heeft Aron alleen maar goede dingen over zijn match te zeggen: “Bij de jongere koppels zag je het tijdens de opnames al misgaan, maar bij ons bleef het best leuk. Dat trouwen moet je niet te letterlijk nemen, het is meer de start van samen daten, op stap gaan, bij elkaar thuis komen en leuke dingen doen. Na de opnames namen we even gas terug, want dan ben je blij dat de camera's weg zijn. In december hebben we nog een weekje Gran Canaria gedaan, om te bezien of er tussen ons meer liefde of vriendschap zit. Het laatste dus, daarom zijn we vorige maand formeel weer gescheiden; maar nog steeds goed bevriend.”

Dat Aron en Monique nog steeds goed bevriend zijn, blijkt wel uit het feit dat ze elkaar nog regelmatig zien: “Afgelopen woensdag zijn Monique en ik door het centrum van Elst gewandeld.” De twee sluiten daarom ook niet uit dat er in de toekomst toch nog meer op kan bloeien.

P.S. Lijkt het je ook wel wat om mee te doen aan Married at First Sight? Je kunt je inmiddels opgeven voor het nieuwe seizoen!

Lees verder