Carlo Boszhard in Married at First Sight

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Carlo Boszhard in Married at First Sight

Carlo Boszhard: 'Mannen, geef je op voor MAFS!’

|
|

Laatste update:

Het zesde seizoen van Married at First Sight was qua kijkcijfers een succes, maar op het gebied van de liefde was het een catastrofe. Net zoals het seizoen daarvoor, eigenlijk, en… de twee seizoenen dáárvoor!

Presentator Carlo Boszhard blijft positief, maar zei bij Jinek wél dat hij hoopt dat véél meer mannen zich opgeven voor het programma. “Er zijn heel veel dames die zich opgeven die niet in het programma komen, omdat wij geen match vinden. We hebben leuke mannen nodig en ik hoop dat ze het durven. Vrouwen zijn toch iets dapperder.”

Het is een goede poging van Boszhard, maar het liefdessucces van de show is ook niet echt om over naar huis te schrijven. In de laatste vier seizoenen zijn alle deelnemers van elkaar gescheiden, nadat ze eerder trouwden zonder elkaar gezien te hebben. Soms kwam er ook brute pech bij kijken, maar de score is helaas niet zo best.

Kijktips? Luister Bankplakkers!meer

Married at First Sight-ellende

Lars en Lizzy lagen dit seizoen behoorlijk onder een vergrootglas, en de situatie werd alleen maar erger toen Lizzy vertelde dat ze ‘matige’ seks met haar man had gehad. Als we dan naar Henk kijken, die af en toe nog steeds nachtmerries heeft van zijn huwelijk met Chantal, dan begrijpen we ergens wel dat mannen een beetje terughoudend zijn met hun deelname.

Mocht je tóch gietijzeren zenuwen hebben, dan kun je je hier opgeven voor het nieuwe seizoen van Married at First Sight.

Lees verder