De Slimste Mens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Slimste Mens
TV

Maarten van Rossem en Philip Freriks zijn nog niet klaar met De Slimste Mens

|
|

Laatste update:

De spannende finale van het populaire spelprogramma zit er nét op, maar Maarten van Rossem en Philip Freriks zijn absoluut nog niet klaar met De Slimste Mens. Dat twittert producent Marc Dik van Skyhigh. Gelukkig maar, want moeilijke vragen, lastige raadsels en onmogelijke breinbrekers zónder dit iconische duo? Alsjeblieft niet!

Afgelopen vrijdag keken twee miljoen mensen naar de mega spannende finale van De Slimste Mens. Dat het programma een succes is, is natuurlijk niets nieuws. Tóch kunnen we ons nu al verheugen op het nieuwe seizoen in de winter, mét brombeer Maarten van Rossem en presentator Philip Freriks. ''In de winter melden we ons weer met Philip en Maarten'', schrijft de producent op Twitter. Het ziet er naar uit dat we nog wel even kunnen genieten van de iconen van quizland. 

De winnaar

Het was een unieke, maar knallende finaleweek. Wie er met de felbegeerde titel naar huis ging en wie zich met trots de slimste mag noemen, is columnist en caberetier Jasper van Kuijk! En hij had het niet altijd even makkelijk te verduren en de drie ijzersterke finalisten moesten tot het gaatje gaan voor de titel. 

De Slimste Mens

All Stars

De Slimste Mens mocht de vlaggen uithangen en vierde het twintigste seizoen met een nieuwe editie van het programma. Deze editie, de All Stars-variant van de quiz, hebben oud-kandidaten tegen elkaar gestreden om nog één laatste keer kans te maken op de titel. Verslaggeefster Marieke van de Zilver ging er met de All Star-prijs vandoor en mocht zich voor de tweede keer De Slimste Mens noemen. Met zoveel te vieren kan het niet missen dat Maarten en Philip afscheid nemen van het programma. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder