Maarten van Rossem

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maarten van Rossem
TV

Hier Zijn de Van Rossems gaat door na overlijden Sis

|
|

Laatste update:

Maarten van Rossem heeft goed nieuws: Hier Zijn de Van Rossems gaat door! Maarten besprak in het programma met zijn broer Vincent en zus Mary het culturele erfgoed van diverse steden. Het programma keert terug in 'een licht gewijzigde vorm'. In mei van dit jaar overleed Mary, die ook wel Sis werd genoemd.

'Niet leuk'

In Maarten van Rossem - De Podcast vertelt Maarten dat het programma terugkeert: "Mijn broer en ik hebben toestemming gekregen om door te gaan". Uiteraard vindt Maarten het 'niet leuk' om het programma zonder zijn zus te maken, maar 'zo is het nu eenmaal'. "Daar moet mee geleefd worden", zegt hij. De locaties voor het nieuwe seizoen zijn al grotendeels bekend, zegt Maarten. De opnames beginnen 'ergens eind september'.

'Het wordt niks'

Sis van Rossem overleed eerder dit jaar op 77-jarige leeftijd na een val van de trap. In diezelfde maand verscheen er een emotionele laatste uitzending van dat seizoen. Het was even niet zeker of het programma nog door zou gaan zonder Sis. Maarten vertelt in zijn podcast: "Er zijn sowieso mensen die zeggen: het wordt niks zonder zijn zuster".

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder