Sis van Rossem in de laatste Hier Zijn de Van Rossems

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sis van Rossem in de laatste Hier Zijn de Van Rossems
TV

Emotionele laatste uitzending Hier Zijn de Van Rossems

|
|

Laatste update:

Het leven van Sis van Rossem werd zaterdagavond gevierd, in een speciale uitzending van Hier Zijn de Van Rossems. De reis van Maarten, Vincent en Sis naar Zierikzee werd een onvergetelijke finale.

Sis van Rossem, dé ster van Hier Zijn de Van Rossems overleed eerder deze maand na een val van de trap. De opnames voor het nieuwe seizoen Hier Zijn de Van Rossems waren al gestart, en als eerbetoon aan de no-nonsense kunsthistorica werd de al opgenomen aflevering (in Zierikzee) vanavond uitgezonden. Voor kijkers werd het een emotioneel afscheid.

Sis van Rossem viel altijd al op door haar grote kennis van de kunstgeschiedenis, gecombineerd met een kribbig humeur. De laatste aflevering van Hier Zijn de Van Rossems werd enorm bitterzoet: het was genieten, maar wél in de wetenschap dat Sis niet meer terugkeert. 

De unieke bijdrage van Sis

Philip Freriks sloot de aflevering af, met gepaste woorden voor Sis van Rossem. ‘Hiermee komt een einde aan Hier Zijn de Van Rossems met een inbreng van Sis… 48 afleveringen lang heeft ze dit programma gemaakt met een opmerkelijke combinatie van ergernis en genoegen. Door haar unieke bijdrage is de serie uitgegroeid tot een succes.’

Over de toekomst van Hier Zijn de Van Rossems is momenteel nog niet zo veel bekend. Maarten van Rossem en zijn broer Vincent schijnen wel interesse te hebben om iets op tv te blijven doen, mogelijk in de stijl van hun reeks Broeders in Berlijn.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder