Sis en Maarten van Rossem in Hier Zijn de Van Rossems

Veronica Superguide logo
Sis en Maarten van Rossem in Hier Zijn de Van Rossems
TV

Extra uitzending van Hier zijn de Van Rossems

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Kunsthistorica Sis van Rossem overleed begin mei totaal onverwacht. De opnames voor het nieuwe seizoen Hier Zijn de Van Rossems, waarin ze met haar broers Maarten en Vincent verschillende steden bezoekt, waren al bezig. Als eerbetoon aan Sis wordt de opgenomen aflevering in Zierikzee aan het huidige seizoen vastgeplakt.

Sis van Rossem overleed tip 4 mei, nadat ze twee dagen eerder van een trap was gevallen. Nederland reageerde geschokt op het overlijden van Sis. Ondanks haar gemopper was ze de absolute ster van het programma.

Het lopende seizoen van Hier Zijn de Van Rossems werd tóch afgemaakt, en daarnaast krijgt het populaire programma een extra aflevering. De reis van Sis, Maarten en Vincent naar Zierikzee werd eigenlijk gefilmd voor het nieuwe seizoen, maar is alsnog te zien op zaterdag 28 mei. De laatste aflevering is bedoeld als een tribute aan de eigengereide Sis.

In de uitzending van gisteren liet het trio geen spaan heel van Lelystad!

De Broeders in...?

De laatste uitzending wordt een eerbetoon aan Sis, en waarschijnlijk is het ook de laatste aflevering van Hier Zijn de Van Rossems. Eerder maakten Maarten en Vincent samen de reeks Broeders in Berlijn, toen Sis te kampen had met gezondheidsproblemen.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder