Philip Freriks, De Slimste Mens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Philip Freriks, De Slimste Mens
TV

Meer dan twee miljoen mensen keken naar finale De Slimste Mens

|
|

Laatste update:

De laatste aflevering van het twintigste seizoen van De Slimste Mens mocht vrijdagavond rekenen op meer dan twee miljoen kijkers. Hiermee was de kennisquiz het best bekeken programma van de avond. De tv-quiz scoorde zelfs beter dan het Journaal van 20:00 uur. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Finale De Slimste Mens

In de finale namen cabaretiers Jasper van Kuijk en Erik van Muiswinkel, en presentatrice Anniko van Santen het tegen elkaar op. Jasper zelf was niet in de studio, omdat een familielid getroffen was door het coronavirus. Het was voor het eerst dat een kandidaat via een tv-scherm in de uitzending was te zien. En... de winnaar is natuurlijk bekend!

 

B&B Vol Liefde

De laatste aflevering van B&B Vol Liefde zorgde voor 949.000 kijkers en werd gevolgd door Ik Weet Er Alles Van Junior en Flikken Rotterdam. In B&B Vol Liefde was onder andere een heus 'wonder' te zien voor B&B-houdster Astrid. Ze sloeg namelijk toch nog een vent aan de haak! Nog meer weten? Check hier alles over B&B Vol Liefde 2022.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder