Philip Freriks

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Philip Freriks

Dit is de winnaar van De Slimste Mens: All Stars

|
|

Laatste update:

Dit jaar is De Slimste Mens niet alleen op tv te zien, maar ook met een online All Star-reeks! Zestien oud-finalisten van de reguliere tv-quiz namen het hierin tegen elkaar op. In de finale streden Frank Heinen, Marieke van de Zilver, Peter Hein van Mulligen en Owen Schumacher tegen elkaar. De winnaar van De Slimste Mens: All Stars is inmiddels bekend!

En de winnaar is...

De All Star-reeks van De Slimste Mens kende maar vijf afleveringen. Iedere dag waren er vier kandidaten te zien in plaats van drie. Onder anderen Francis van Broekhuizen, Klaas Dijkhoff en Jeroen Kijk in de Vegte moesten het spel eerder al verlaten. Hoewel journalist Frank Heinen in 2021 de hoogste dagscore ooit behaalde, was het toch echt verslaggever Marieke van de Zilver die er met de All Star-prijs vandoor ging. Zij was ook in 2020 de winnaar van het programma.

Peter Hein vs. Marieke

In de finale van de finale-aflevering bleven Peter Hein van het CBS en Marieke over. Peter Hein maakte hier een cruciale fout, die hem duur kwam te staan. Marieke had nog 3 seconden op de teller, Peter Hein nog 39 toen hij paste. Dat betekent dat hij met twee goede antwoorden van Marieke naar huis kon worden gespeeld. De rest is geschiedenis: Marieke van de Zilver is nu 'de slimste der slimsten'!

Ondertussen is de reguliere versie van De Slimste Mens nog aan de gang, al praatte Maarten van Rossem wel zijn mond voorbij over de winnaar...

Je ziet De Slimste Mens elke werkdag op NPO2, rond 20:30 uur.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder