Maarten van Rossem Philip Freriks

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maarten van Rossem Philip Freriks
BN'ersOphef

Oeps: Maarten van Rossem praat mond voorbij over winnaar Slimste Mens

|
|

Laatste update:

Een flinke domper voor de makers van De Slimste Mens én luisteraars van Maarten van Rossems radio-interview met Özcan Akyol: hierin verklapte het Slimste Mens-jurylid het geslacht van de aankomende winnaar!

Maarten zat in de nacht van zaterdag op zondag in Eus' NPO Radio 1-interviewprogramma Onze Man in Deventer. "Een verrassende winnaar?", vroeg Eus aan de Amerikakenner, die de opnames van het nieuwe De Slimste Mens-seizoen (déze BN'ers doen mee) er natuurlijk al op heeft zitten. En toen... verklapte Maarten het geslacht van de grote winnaar.

Man of vrouw?

Het spreekt misschien voor zich, maar voor de extra duidelijkheid: nu volgen er keiharde spoilers. "Ehh, ik had mijn geld niet op hem gezet. Ik had er helemaal geen geld op ingezet, maar ik vond het een onverwachte winnaar", antwoordde Maarten. Whoops. Özcan had wél door wat er zojuist gebeurde. "Je hebt wel het geslacht verklapt." “Ja, dat begrijp ik”, aldus Maarten. “Ik ga ervan uit dat je niet meteen gaat bellen met de autoriteiten.

Ingrijpen

Inmiddels heeft er iemand ingegrepen. Wie Onze Man in Deventer nu terug wil luisteren in podcastvorm, hoort dit fragmentje niet, zo ontdekte producer Marc Berg van Radio 10. In de show van dj Rob van Someren kwam de Maarten-blunder ook uitgebreid aan bod.

De Slimste Mens (Zomereditie) is vanaf maandag 11 juli te zien op NPO 2.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder