• NPO

Déze BN'ers doen mee aan De Slimste Mens 2022 (Zomereditie)

De Slimste Mens

Hoera! Een gloednieuw seizoen van De Slimste Mens staat voor de deur. Welke BN'ers wagen zich in het twintigste seizoen aan de Open Deur, de Galerij en het Collectief geheugen? De eerste namen zijn bekend. 

Eerste deelnemers zijn bekend

Wie dol is op de kennisquiz met Philip Freriks en de immer mopperende Maarten van Rossem, hoeft nog maar even geduld te hebben. De zomereditie van De Slimste Mens gaat op maandag 11 juli van start. Philippe Geubels, Erik van Muiswinkel, Anniko van Santen en Tim Senders behoren tot de deelnemers van het nieuwe seizoen van De slimste mens.

Wie doen er nog meer mee?

En dat zijn niet de enige namen die bekend zijn gemaakt. Ook onder anderen schrijfster Femke van der Laan, modeontwerper Bas Kosters, Goldband-zanger Milo Driessen, olympisch schaatskampioen Thomas Krol, Linda Meiden-hoofdredacteur Mandy Woelkens en politiek verslaggever Thomas van Groningen doen mee.

Bijzondere kandidaten

Omdat het de twintigste editie van het programma is, is een aantal bijzondere kandidaten uitgenodigd. Zo jureert komiek Philippe Geubels al jaren in de Vlaamse variant van De slimste mens en Anniko van Santen, presentatrice van Opsporing Verzocht, won in 2009 De Slimste bij RTL 4.

Onlineserie

Vorig seizoen ging acteur Jacob Derwig er met de winst vandoor. Eerder werd al bekend dat er, naast het originele programma, ook een onlineserie komt. In De Slimste Mens: All Stars nemen zestien oud-finalisten, onder wie Klaas Dijkhoff, Francis van Broekhuizen, Owen Schumacher en Stefano Keizers, het tegen elkaar op.

Zodra er meer deelnemers bekend zijn dan lees je dat in dit artikel.

De Slimste Mens (Zomereditie) is vanaf maandag 11 juli te zien op NPO 2.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP/Veronica Superguide