Luduvudu: Nic Cage gaat uit z’n plaat in een karaokebar

Veronica Superguide logo
Luduvudu: Nic Cage gaat uit z’n plaat in een karaokebar

Luduvudu: Nic Cage gaat uit z’n plaat in een karaokebar

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Nicolas Cage viert zijn recente scheiding (na vier dagen huwelijk) The Cage Way: hij vermoordt Purple Rain van Prince, door dronken te schreeuwen!

Hij is knap, kan acteren als de beste, heeft de mooiste haren van iedereen, en bíjna geen belastingschuld meer. We hebben het natuurlijk over Nicolas Cage. Tot voor kort had Nic ook een vrouw, maar zij bleek toch niet helemaal te passen bij deze ‘totale mens’. Na een kansloos huwelijk van vier dagen, zette Cage er vrijwel direct een punt achter.

Omdat zelfs Nicolas Cage niet van steen is, pakte hij een paar biertjes en stortte hij zijn hart uit in een gare karaokebar. Staat Nic Cage daar nou Purple Rain van Prince te… grunten? We hadden er nooit bij stilgestaan, maar nu blijkt dat Prince het al die tijd helemaal verkeerd deed!

Degene die de video maakte was helaas zo brutaal om door Nic Cage’s gezang heen te blèren. Onvergeeflijk, maar als we zelf de kans kregen om samen met Nic Purple Rain te zingen, zouden we ook niet voor onszelf in staan.

Nicolas Cage

Nic Cage trouwde onlangs straalbezopen met zijn vriendin Erika Koike. Vier dagen later kondigde hij de annulering van het huwelijk, of scheiding, aan. Cage was zo blauw als een tientje tijdens de ceremonie, en zei later dat Koike hem bedrogen had.

Koike pikte dat niet, en eist nu dikke alimentatie na het huwelijk van vier dagen. Het is begrijpelijk dat Cage even een pilsje of 2(0) drinkt, maar natuurlijk niet echt verstandig… Pas nou op, Nic! Die pilsjes brachten je juist in de penarie!

Of... gaat deze Grote Artiest zijn Oscar-rol in Leaving Las Vegas in het écht naspelen?

Lees verder