Nicolas Cage wil huwelijk ontbinden omdat hij stomdronken was bij ceremonie

Veronica Superguide logo
Nicolas Cage wil huwelijk ontbinden omdat hij stomdronken was bij ceremonie

Nicolas Cage wil huwelijk ontbinden omdat hij stomdronken was bij ceremonie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Dacht je dat het niet erger kon toen je gisteren hoorde dat Nicolas Cage zijn huwelijk na vier dagen alweer wou ontbinden? Ja hoor, het kan wel erger, alleen zoals Nic Cage dat kan.

Wat blijkt? De acteer-oppergod was gewoon kacheltje lam tijdens de voltrekking. Stomdronken. Groggy. Of, zoals hij volgens nieuwssite The Blast zelf zei, “blackout drunk”. Het lijkt wel of Cage verandert in zijn alcoholische Leaving Las Vegas-personage!

Koekoek

Zijn bride to be (en toen opeens weer niet) blijkt ook wel een gekkie te zijn. Cage pleit nu dat hij het huwelijk wil ontbinden omdat hij niet bij kennis was én omdat hij niets wist over het criminele verleden van de bruid, Erika Koike.

Alcoholist

Criminele verleden? Wat dan? Nou, ze is maar liefst twee keer aangeklaagd voor mishandeling, komt uit een vechtscheiding met een ander (weer mishandeling en geweld) en moest meerdere keren voor de rechter verschijnen wegens rijden onder invloed. En… zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Volgens getuigen konden Nic en Erika beiden bijna niet meer op hun benen blijven staan tijdens de ceremonie en maakten ze nogal ruzie. En oh ja, Erika zou er ook nog een andere man op nahouden. Volgens The Cage is dit allemaal wel genoeg bewijslast om het huwelijk alsnog de nek om te draaien.

Lees verder