Nicolas Cage heeft er na vier dagen huwelijk alweer genoeg van

Veronica Superguide logo
Nicolas Cage heeft er na vier dagen huwelijk alweer genoeg van

Nicolas Cage heeft er na vier dagen huwelijk alweer genoeg van

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Zaterdag 23 maart trad acteergod Nicolas Cage voor de vierde keer in het huwelijk. Dan denk je dat de acteur met het hoge voorhoofd en de mooie kapsels nu lekker op huwelijksreis zou zijn met zijn kersverse bruid Erika Koike, maar mooi niet. Woensdag 27 maart zou Cage namelijk al bij de rechter gevraagd hebben om het huwelijk te laten ontbinden.

Waarom? Waarom? Waarom?

Waarom liep het zo snel mis? Gingen Nic en Erika zijn remake van The Wicker Man kijken waarna ze hem keihard uitlachte? Of overacteert hij in bed misschien net zo “Full Cage” als in zijn films, en kon hij kritiek hierover niet uitstaan? Wat de reden van de razendsnelle breuk ook moge zijn, zowel Entertainment Tonight als TMZ berichten dat het menens is: Nic heeft al aangegeven dat als nietig verklaren niet mogelijk is, hij dan maar een scheiding in gang wil zetten.

Bliksemhuwelijk

Het bliksemhuwelijk is voor de kalende acteur een nieuw record als het om de lengte van zijn huwelijken ging; en dat terwijl huwelijk met Lisa Marie Presley (ja inderdaad, die dochter van Elvis die ook met Michael Jackson getrouwd was) in 2002 ook maar drie maanden standhield. Daarnaast was hij van 1995 tot en met 2001 getrouwd met actrice Patricia Arquette, en van 2005 tot en met 2016 met oud-serveerster Alice Kim.

Lees verder