Nicolas Cage op de Independent Spirit Awards

Veronica Superguide logo
Nicolas Cage op de Independent Spirit Awards

Ex Nicolas Cage eist alimentatie na 4 dagen huwelijk

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het laatste huwelijk van Nicolas Cage breekt al zijn persoonlijke records: het is zijn kortste ooit! Maar het lijkt een lang staartje te krijgen, want zijn ex zit achter hem aan en wil alimentatie. 

Kort, maar niet heel krachtig

Dat ze slechts 4 dagen in het huwelijksbootje hebben rond gedobberd weerhoudt ex Erika Koike er niet van om alimentatie te vragen. Volgens TMZ beweert de visagiste dat ze minder werk heeft gekregen vanwege haar relatie met de acteur én zou haar reputatie beschadigd zijn door zijn beschuldigingen. 

Stomdronken

Dat Cage een nietigverklaring aanvroeg is achteraf gezien niet heel gek. Wat bleek namelijk: meneer en mevrouw waren katjelam tijdens de ceremonie. Cage zou tijdens het hele gebeuren niet bij kennis zijn geweest en zijn ex zou hebben gelogen over haar criminele verleden. Ook zegt Cage in zijn verzoek dat Koike niet eerlijk is geweest over "de aard en omvang van haar relatie met een andere persoon"

Nicolas Cage is ongeveer een jaar samen geweest met Erika Koike. Vorige huwelijken hielden 3 maanden, 6 jaar en 12 jaar stand. De stijgende lijn is voorbij. 

Lees verder