Expeditie Robinson

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Expeditie Robinson

Loodzware proef in nieuwe Expeditie Robinson

|
|

Laatste update:

Expeditie Robinson is altijd zwaar, maar omdat het programma dit keer niet in de tropen werd opgenomen was het nog een tikkie lastiger. De kandidaten zitten op een stuk rots in de zee bij Kroatië, dus lekker liggen is er niet bij. Daarnaast is er zó weinig te eten dat boerin Annemiek een halve inzinking kreeg en de kandidaten aan een slang begonnen te knagen.

Expeditie Robinson-fans duimen voor de kandidaten en hopen dat het binnenkort iets makkelijker voor ze wordt. Misschien gebeurt dat, maar in de uitzending van vanavond nog niet! Kijk wat voor reusachtig martelwerktuig ze hebben gebouwd voor de proef!

De kandidaten, die deze opdracht natuurlijk al lang en breed uitgevoerd hebben, reageren zowat allemaal onder de post. Je kunt het gesteun en gekreun bijna horen! René van Meurs reageert met: “Nee! Niet deze proef!” Sterrin, waarover we dankzij Özcan Akyol véél meer te weten kwamen, herinnert zich dat deze proef “pittig!” was. Jan van Halst voelt zich bij het zien van de obstakelkoers een oude man: “Deze was niet normaal!”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Tranen in Expeditie Robinson

De winnaars van de uitdaging kunnen niet alleen immuniteit winnen, maar iets nóg belangrijkers: een voedzame maaltijd. Een volle buik maakt het makkelijker om de ontberingen van Expeditie Robinson te doorstaan, dus dat is waarschijnlijk de échte prijs. De proef verliezen is mogelijk óók geen ramp, want het lijkt haast onmogelijk om het spel te verlaten... Vanaf deze week beginnen de koppen waarschijnlijk te rollen op Afvallerseiland.

Je ziet Expeditie Robinson vanavond om 20:00 uur op RTL4.

Lees verder