Expeditie Robinson

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Expeditie Robinson

Expeditie Robinson-kijkers verward: 'Kun je nog wel naar huis?'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het nieuwste seizoen van Expeditie Robinson is inmiddels vijf afleveringen aan de gang en gaat als vanouds flink over de tong. Dit jaar is er echter één vraag die de boventoon voert: kunnen de BN'ers überhaupt nog wel naar huis?

In de vijf afleveringen die nu zijn geweest, is namelijk enkel presentator Dennis Schouten naar huis. Dat was alleen niet zijn eigen keuze

Vier diverse eilanden

Mocht je door al die bomen het bos niet meer zien, vatten we nog even samen hoe het nu gaat. Je hebt natuurlijk - als vanouds - team Noord en team Zuid, waar de BN'ers nog strijden die zowel alle proeven als de eilandraden hebben doorstaan. Deelnemers die vanuit hier worden weggestemd, zoals deze week, mogen naar het eiland van de oud-gedienden waar ze individueel hun expeditie voortzetten. Maar dat is nog niet alles...

Help, hoe kom ik hier weg?

Eva van de Wijdeven en John de Bever zitten namelijk nu op afvallerseiland. Ja, je leest het goed: nog een eilandje dus! Hier stranden de mensen die weggestuurd zijn van het team van de oud-gedienden óf nooit door de eerste proef zijn gekomen. Tot dusver is er dus nog geen ontsnappen mogelijk van de Expeditie, behalve zelf opgeven! 

Verwarring bij kijkers

En dat roept logischerwijs vragen en verwarring op bij de kijkers. Van: "Kun je überhaupt wel worden weggestuurd?" tot  "Wanneer gaat er eens een kandidaat echt naar huis in plaats van alleen maar naar 'afvallerseiland', 'tweede kans eiland' of 'oud-deelnemers eiland'? Zo snap ik wel dat je een serie een aantal maanden kan laten draaien." 

Lees hieronder meer opmerkingen!

Expeditie Robinson is iedere donderdag en zondag te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder