Expeditie Robinson 2021

Veronica Superguide logo
Expeditie Robinson 2021

Hoop aan de horizon: je kunt écht naar huis in Expeditie Robinson

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Er gloort hoop aan de Robinson, eh, horizon. Veel kijkers zijn nog steeds verward over de acht eilanden waaruit het programma Expeditie Robinson dit seizoen lijkt te bestaan. Dat valt gelukkig mee, want iemand pakt volgende week toch het vliegtuig naar huis. Op afvallerseiland staat een officiële uitdaging gepland en de verliezer gaat naar huis. Terug naar eten en overvloed.

De verliezer van de aflevering van vandaag (we zullen het niet spoilen) mag volgende week één van de twee afvallers op Afvallerseiland uitdagen. De persoon die de uitdaging verliest moet naar huis. Echt!

Al die eilanden

Dat is fijn om te weten, want is allemaal erg verwarrend met al die eilanden, al die expedities en al die BN’ers. We schreven vorige week al over hoe kijkers zich Alice in Wonderland beginnen te voelen: Kun je nog wel naar huis? Ook deze week plaatsen veel Robinson-fans vraagtekens bij de nieuwe opzet van het programma:

En we gaan nog niet naar huis

In aflevering 1 hoefde niemand te vertrekken, in aflevering 2 niet, enzovoort, enzovoort. Hetzelfde geldt voor de zesde aflevering, die vanavond op televisie was. Niemand hoeft naar huis, er moet alleen één persoon naar Afvallerseiland. Aangezien we zondag weer naar de andere expeditie gaan kijken, verwachten we dus dat de eerste persoon pas écht weggaat in aflevering 8. Maar echt!

Een uitdaging op Afvallerseiland

Wil je dus iemand zien vertrekken uit Expeditie Robinson, zorg dan dat je volgende week donderdag klaarzit. Dan neemt de weggestemde kandidaat van deze aflevering het op tegen Eva van de Wijdeven of John de Bever. Of zou er daarna nóg een eiland zijn? Je kunt het ook positief bekijken:

Expeditie Robinson is elke donderdag en zondag om 20:30 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder