Expeditie Robinson 2021

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Expeditie Robinson 2021

Expeditie Robinson-kijkers nogal verbaasd na bijzondere 'vondst'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Hilariteit én sarcasme gingen gisterenavond hand in hand bij de kijkers van Expeditie Robinson. Na een dikke plottwist maakten we kennis met oud-Expeditie Robinson-deelnemers die dit seizoen een tweede kans krijgen, maar eigenlijk ging het toch vooral om de gevonden bamboestokken!

Nadat Smaakpolitie-cultster Rob Geus wéér faalde bij de evenwichtsbalk-proef, kwamen de 'tweede kansers' aan op hun eiland. En... het leek nogal uitgestorven op het eiland van Rob, Anouk Maas, Dominique (Do) Rijpma, Jayjay Boske, Loek Peters, Loiza Lamers, Saar Koningsberger en Wietze de Jager. Daarom vonden kijkers het té verdacht dat er schijnbaar een hele voorraad perfecte bamboe klaarlag!

Expeditie Bamboe

Groeit er eigenlijk wel bamboe op dit nogal dood ogende eiland? En hoezo lijkt het alsof de stokken - die dienen als 'matras' - perfect zijn afgesneden? Het zorgde voor de nodige sarcastische opmerkingen. "Hebben ze hopelijk wel de Gamma-prijsstickers van de bamboe gehaald?", grapte een kijker. "Zo dadelijk vinden ze naast bamboe ook dakpannen neem ik aan", klonk het. 

Expeditie Robinson-gezeik

Veel kijkers zitten zoals je ziet weer vol in de zuurpruim-modus. Maar stel dat we even meegaan in deze milde conspiracy theory: hoe erg is het dat de productie eventueel meehelpt? Dat je kandidaten niet letterlijk op de grond laat slapen is toch ook niet zo'n gekke gedachte. Of, zoals deze kijker zegt: "Er liggen daar ook geen wokken in de vrije natuur".

Je ziet Expeditie Robinson elke zondag en donderdag om 20:00 uur en 20:30 uur op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder