Rob Geus weer de pisang in Expeditie Robinson

Rob Geus in Expeditie Robinson

De eerste deelname van Rob Geus aan Expeditie Robinson was géén groot succes. In de editie van dit jaar ziet zijn toekomst er óók niet zo zonnig uit.

In Expeditie Robinson 2019 maakte Rob Geus er soms een potje van. Hij gebruikte te veel bloem tijdens het koken omdat hij “dacht dat het wel aangevuld zou worden”, gooide als enige Robinson-deelnemer ooit voedsel weg en liet zelfs eten verbranden. Rob Geus zelf was daar niet blij mee en verklaarde dat hij in de montagekamer een stuk onhandiger werd neergezet.

Zijn seizoen eindigde in 2019 omdat hij van een evenwichtsbalkje af viel, en de tweede proef bij de oud-deelnemers was… een evenwichtsproef!

Rob streed dapper, maar ging tóch onderuit nadat hij kramp kreeg in zijn… achterbeen?

De misstap werd hem niet meteen fataal, maar op de eerste eilandraad heeft hij wél meteen een zwarte stem te pakken. Man, man, man!

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson kon vanwege de coronacrisis niet naar de Filippijnen, dus liggen alle BN’ers voorlopig nog te creperen op een rotsachtig eiland bij Kroatië. Na de enorme plottwist van de oud-deelnemers die stiekem meededen zijn we benieuwd naar de volgende verrassingen in het nieuwe seizoen!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Je ziet Expeditie Robinson elke zondag en donderdag om 20:00 uur en 20:30 uur op RTL4.