rob geus boos expeditie robinson

Veronica Superguide logo
rob geus boos expeditie robinson

Rob 'Kneus' Geus boos op Expeditie Robinson

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Rob Geus, deelnemer van Expeditie Robinson, is niet heel blij met de manier waarop hij is neergezet in de serie. Namelijk als Rob Kneus, zoals hij al snel op social media werd genoemd. 

Weg ermee

Rob Geus is natuurlijk het gezicht van De Smaakpolitie, dus je zou denken dat hij zich wel verdiept heeft in de voedsel-omstandigheden van het eiland van Expeditie Robinson. Dat bleek niet zo te zijn. Zo konden kijkers gniffelen over Rob die het idee leek te hebben de bloem voor zijn papje wel weer aangevuld zou worden, zoals dat ook in de supermarkt gebeurt. Mede-deelnemer Eva zag het met lede ogen aan. 

'Gadverdamme'

Maar daar was het nog niet mee klaar. Hij gooide eten weg, beweerde dat de rijst gewoon zou worden aangevuld en had vlam in de pan, zodat ook die maaltijd naar de visjes kon. Hij zat gedachteloos onrijpe bananen op te snijden en te frituren. Eh, Rob? Wij hadden hem ingeschat als een extreem sterke speler, maar die woorden moeten we terugnemen. TV-kok Hugo maakt zijn reputatie beter waar, met zijn jacht op krabben en slakken. 

Reacties terecht

En nu is Rob dus boos dat hij neergezet zou zijn als de kneus van de serie. Samen met zijn collega's zit Rob in een appgroep. Daar zou er ook een en ander over zijn gezegd. Roy Donders doet voorzichtig een boekje open over Rob zijn optreden in de serie en hoe hij daarover denktl. Zo kan hij zich de reacties op social media wel voorstellen, waarin kijkers zich verbaasden over hoe Rob Geus zat te klooien met eten en pannen. 'Dat snap ik heel goed', zei hij hierover tegen de Telegraaf.

Lees verder