Rob Geus

Veronica Superguide logo
Rob Geus

Rob Geus barst in huilen uit in Expeditie Robinson

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Waren de koelkastrubbers te vies? Dat is niet de redenen dat de altijd kritische Rob Geus zo moet huilen. Een koelkast hebben ze namelijk helemaal niet in Expeditie Robinson! Het waren tranen van geluk.

Spoilerwaarschuwing: we raden je aan de aflevering van Expeditie Robinson eerst te kijken voor je verder leest.

De Expeditie Robinson-aflevering was genieten vanavond, juist omdat er ook nu weer iemand moest vertrekken van de groep overlevenden naar afvallerseiland. Niemand minder dan pisang Rob Geus is die persoon. 

Blij met John

Rob werd er door zijn mede-kandidaten uitgestemd, nadat hij er vorige week met een grijns op zijn gezicht voor zorgde dat de vrije nieuwe smaakmaker John de Bever al vroeg een enkele reis naar Afvallerseiland kreeg. De twee liggen elkaar niet zo. Nu Rob eruit is gestemd, komt hij straks alsnog 'gezellig' samen met John te zitten, die samen met Eva op Afvallerseiland vertoeft. 

Niet dat Rob daarom huilde, want dat ging waarschijnlijk vooral om hoe de anderen Sieneke er niet uitstemden. Dat was namelijk de afspraak: ze zouden elkaar er nooit uitstemmen tot de samensmelting, aldus een zeker van zijn zaak lijkende Rob. Oeps, dat is niet helemaal gelukt! Rob huilde naar eigen zeggen van geluk en dankbaarheid. Dat hij weer naar John mocht zeker... 

Een van de zwaksten

De presentator wist dat hij een van de zwakkeren was, nadat hij eerst faalde in de Expeditie Robinson-evenwichtsbalkuitdaging. Vervolgens faalde hij in een ander evenwichtsspel waardoor iedereen op hem moest wachten.

Ook vandaag viel hij als één van de eerste deelnemers van het touw af, waaraan de deelnemers moesten hangen als luiaards. Maar dan met mensenarmen, dus toch iets actiever. Rob stuntelde weer wat af: het is eigenlijk een klein wonder dat deze hygiënejunkie nog een kans krijgt op afvallerseiland.

Afvallerseiland wordt gezellig

Ondertussen wrijven de kijkers al in hun handjes. Zondag wordt het natuurlijk één bonk ergernis tussen Rob en John, terwijl Eva haar heerlijke positieve zelf moet proberen te blijven. Zin in!

Expeditie Robinson is elke donderdagavond en zondagavond om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder