Expeditie Robinson 2021, liefjes

Veronica Superguide logo
Expeditie Robinson 2021, liefjes

De 18 liefjes van de Expeditie Robinson-kandidaten

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Eerder lieten we jullie al kennismaken met de 18 kandidaten van Expeditie Robinson 2021, maar wie hebben zij thuis achtergelaten? Wij zetten de liefjes van de 18 Robinsons op een rijtje. 

1. Stefano Keizers

Op tv zorgt Stefano Keizers voor een heleboel chaos, maar thuis is de absurdistische cabaretier gewoon Gover Julius Samuel Meit. Hij is al jaren samen met zijn vriendin Ellis Kat, die werkzaam is als curator in de kunstsector, en ze houden nog steeds heel erg veel van 'elkhaar'.

2. Jasmine Sendar

Jasmine Sendar acteert, presenteert, zingt en klust zo nu en dan ook bij als model. De alleskunner heeft het veel te druk om op zoek te gaan naar de liefde en voor een beetje leuke date moest ze deelnemen aan de VIP-editie van First Dates. Thuis wacht in ieder geval haar zoontje Sol Fahrner op haar.

3. Jan van Halst

Jan van Halst hoeft niet mee te doen aan First Dates VIPS. De oud-profvoetballer en voetbalanalist is al heel wat jaren in de wolken met zijn vrouw Karin. Samen hebben ze twee kinderen: dochter Demi en zoon Mick, en laten zij net de reden zijn dat hij 'ja' heeft gezegd tegen dit spannende avontuur

Dochter Demi is alvast hartstikke trots op haar vader. "Wat een avontuur en voorbereiding en wat heb jij hard je best gedaan", schrijft de blondine bij een stralende foto op Instagram. "Nederland gaat de komende weken een hele andere kant van jou zien en die kant maakt mij nog trotser dan dat ik al was."

4. Eva van de Wijdeven

Toen de deelname van Eva van de Wijdeven bekend werd gemaakt, maakten haar volgers zich zorgen om haar 1-jarige zoontje Julius. Maar dat jochie heeft ook gewoon een vader die voor hem zorgt. Eva is namelijk al sinds 2018 gelukkig met de Amsterdamse ondernemer Steven ten Bruggencate. 

5. Annemiek Koekoek

Boerin Annemiek kennen we van haar hobbelige Boer zoekt vrouw-avontuur. Na de opnames was ze nog een tijdje in de wolken met Charlie, maar dat bleek geen match made in heaven. Volgens de laatste berichten loopt Annemiek nog altijd als vrijgezel tussen haar beestjes.

6. Robbert Rodenburg

YouTuber Robbert Rodenburg vraagt in zijn talkshow Open Kaart BN'ers het hemd van het lijf, maar hij is een stuk minder openhartig over zijn eigen liefdesleven. Volgens de geruchten is hij samen met redacteur Daan Hoogervorst. De twee lijken in ieder geval wel erg gelukkig samen.

7. Défano Holwijn

Het liefdesleven van Défano Holwijn is al net zo mysterieus. De rapper en presentator draait er in interviews vaak omheen als hem gevraagd wordt of hij een vriendin heeft. Ook op zijn Instagram is er van vrouwelijk schoon geen sprake. Wel ging in 2019 het gerucht dat hij vader zou worden - wat denk je anders bij het zien van de onderstaande foto? - maar achteraf ging dat slechts om de cliprelease van zijn hit Babyfever

8. Dyantha Brooks

Dyantha Brooks is al jaren gelukkig met haar man Mick de Vlieger en ze schakelde zijn hulp in om mee te kunnen doen aan Expeditie Robinson. De Shownieuws-presentatrice beweerde dat ze als gezin lekker vakantie vierden in Portugal, maar achteraf bikkelde zij in het ijskoude Kroatië terwijl superpapa Mick voor hun zoontje Davis zorgde. 

9. Britte Lagcher

Net als Dèfano en Robbert is het liefdesleven van actrice Britte Lagcher een groot mysterie. De actrice uit o.a. Meisje van Plezier heeft op toneel innige rollen gespeeld met voormalig GTST-ster Beau Schneider, maar de passie lijkt zich te beperken tot het podium. Voor zover we weten, is deze krullenbol nog single.

10. John de Bever

Zanger John de Bever had zijn eerste hit te pakken op 14-jarige leeftijd, maar hij ging liever voetballen en maakte naam als prof- en zaalvoetballer. In 2006 ruilde hij toch weer zijn voetbalschoenen in voor een microfoon en in 2009 trouwde hij met zijn manager Kees Stevens. Hij is ook erg goed bevriend met Marianne Weber en zij heeft een tijdje bij het stel in huis gewoond. 

11. Sylvana IJsselmuiden

Insta-babe Sylvana IJsselmuiden heeft talloze bewonderaars, maar het heeft geen zin om in haar DM's te sliden. Ze heeft een relatie met autocoureur Steijn Schothorst. Wij kunnen wel raden wat die twee op een reguliere zondagmiddag doen... Formule 1-kijken natuurlijk!

12. René van Meurs

Cabaretier René van Meurs was drie jaar lang single en is nu gelukkig met Anaïs d'Olivat. Het klinkt alsof hij een exotische prinses aan de haak heeft geslagen, maar zij werkt achter de schermen in de muziekindustrie. 

13. Sterrin Smalbrugge

Ecoloog en herpetoloog Sterrin Smalbrugge bewijst alleen al met haar beroep nergens bang voor te zijn en haar vriend is al net zo onbevreesd. Ze is samen met de Spaanse Óscar Lopez, een valkenier die ze heeft ontmoet tijdens een slangenzoektocht in Marokko. Romantische kiekjes heeft ze niet op Insta en als je bang bent voor slangen kun je haar social media beter overslaan.

14. Jasper Demollin

Jasper Demollin heeft voor het programma Streetlab zijn collega's wel eens een kusje gegeven, maar daar bleef het ook bij. Achter de schermen zijn de mannen gewoon vrienden en er lijkt ook geen vrouw in Jaspers leven te zijn. 

15. Sandra Ysbrandy

Sandra Ysbrandy is al 21 jaar getrouwd met Pieter Ysbrany en ze hebben samen drie kinderen. Het gezin heeft het de afgelopen tijd zonder de kookkunsten van de tv-kokkin moeten doen.

16. Dennis Schouten

Net zoals Jasmine Sendar hoopte Dennis Schouten de liefde te vinden door mee te doen aan een VIP-editie van First Dates. Hij vond daar geen match, maar gelukkig heeft hij Jan Roos nog. 

17. Sieneke

Sieneke is nog steeds verliefd (sha-la-lie) op haar man Jim Baum. De twee stapten in 2013 in het huwelijksbootje en hebben inmiddels twee kinderen: dochter Rosalie en zoontje Dani.

18. Yuki Kempees

Kersverse vader Yuki Kempees liet net als Eva van de Wijdeven zijn kleine spruit natuurlijk niet alleen. Hij kon rekenen op zijn vriendin, die net als hem een bekende is in de mediawereld. De Kris Kross Amsterdam-frontman is namelijk al sinds 2015 samen met influencer, modeblogger en stylist Lizzy van der Ligt.

Expeditie Robinson is vanaf 29 augustus om 20.00 uur wekelijks tweemaal te zien op RTL4, zowel op zondag- als op donderdagavond vanaf 20.30 uur.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder