• Netflix

Laatste kans: Netflix verwijdert déze films en series

Welke titels gaat Netflix allemaal verwijderen deze week? In deze lijst lees je van welke films en series je afscheid moet nemen de komende dagen.

Netflix

Deze week moeten we gedag zeggen tegen rits aan Roemeense films. Kijk deze films en series nog snel voordat je afscheid moet nemen van onder andere de dramafilm A Month in Thailand, de experimentele Alt Love Building en de huiveringwekkende horrorfilm Wrong Turn.

A Month in Thailand (2012)

Radu is er helemaal klaar mee en besluit de tweejarige relatie met zijn vriendin Adina plots te beëindigen. Wanneer hij zijn ex Nadia na lange tijd weer ziet, wil hij hun relatie graag weer nieuw leven inblazen. Niet alleen delen zijn ex-vriendinnen dezelfde letters in hun naam, maar ze lijken ook nog eens sprekend op elkaar. Met wie eindigt Radu?

Alt Love Building (2014)

Wat doe je als je relatie eigenlijk niet meer te redden valt? Negen stellen zien geen lang en gelukkige einde met hun partner en hebben geen idee hoe ze hun lastige relaties moeten redden. Wanneer ze een speciaal weekendretraite bijwonen voor relatietherapie, lijkt de vork toch even wat anders in de steel te zitten. Hun therapeuten blijken namelijk meer hulp nodig te hebben dan zijzelf...

Wrong Turn (2021)

Er zijn talloze gevaarlijke hiking trails voor de echte durfallen, maar die van de horrorfilm Wrong Turn kun je écht maar beter niet bewandelen. Zes vrienden maken een behoorlijke klim door onveilig gebied en worden daarom meerdere keren gewaarschuwd. In het bosachtige gebied stuiten ze op een vijandige gemeenschap die alles eraan doet om invloeden van buitenaf tegen te gaan.

Deze week verdwijnt...

26 januari

A Decent Man (2018)

Caps (2017)

Domestic (2012)

Legaturi bolnavicioase (2006)

Zavera (2019)

De ce eu? (2015)

The Wreck (2019)

La limita de jos a cerului (2013)

Secretul fericirii (2018)

A Month in Thailand (2012)

Alt Love Building (2014)

Departe de tine (2017)

Sweet Little Lies in Downtown (2016)

27 januari

Wrong Turn (2021)

Deze maand verdwijnt ook...

Angel Beats (seizoen 1) - 31 januari

Pop Team Epic (seizoen 1) - 31 januari

Gelukkig komen er ook meer dan genoeg titels bij op de streamingdienst. Check onze Nieuw op Netflix-maandlijst om te zien welke series en films de komende tijd op Netflix verschijnen.