• Netflix

Laatste kans: Netflix verwijdert déze films en series

Welke titels gaat Netflix allemaal verwijderen deze week? In deze lijst lees je van welke films en series je afscheid moet nemen de komende dagen. 

Netflix

We hoeven deze week niet al te veel titels laten gaan, want Netflix verwijdert deze week maar vier films en series! Wel moeten we deze week afscheid nemen van de hilarische Yummy Mummies, de historische Damnation en de advocatenfilm The Mauritanian

Yummy Mummies (seizoen 1)

In Yummy Mummies volgt de kijker een aantal rijke, zwangere vrouwen die worstelen met zwangerschap en moederschap. Glamour blijkt namelijk even ver te zoeken wanneer de weeën beginnen. Van extravagante babyshowers tot aan shoppen voor designer babykleding; alles komt in dit absurde realityprogramma voorbij.

Damnation (seizoen 1)

Het is 1930 tijdens de Grote Depressie. Terwijl de Verenigde Staten zich door de bankencrisis moet worstelen, hebben boeren hele andere dingen aan hun hoofd. Op het platteland krijgen zij een bezoek van Seth Davenport, een man met een gewelddadig verleden die zich voordoet als prediker. Hij weet de boeren te overtuigen en onder zijn leiding protesteren de boeren tegen het onrecht.

The Mauritanian (2021)

The Mauritanian vertelt het waargebeurde verhaal van Mohamedou Ould Slahi, die in de bevreesde gevangenis Guantanamo Bay werd gezet voor de aanslagen op 9/11. Dit gebeurde allemaal zonder enige vorm van rechtspraak en de gevangene begint langzaam alle hoop te verliezen. Toch vindt hij bondgenoten in de advocaat Nancy Hollander (Jodi Foster) en haar jonge assistent Teri Duncan (Shailene Woodley). 

Deze week verdwijnt...

Yummy Mummies (seizoen 1) - 18 januari

The Crazies (2010) - 18 januari

Damnation (seizoen 1) - 19 januari

The Mauritanian (2021) - 20 januari

Deze maand verdwijnt ook...

Angel Beats (seizoen 1) - 31 januari

Pop Team Epic (seizoen 1) - 31 januari

Gelukkig komen er ook meer dan genoeg titels bij op de streamingdienst. Check onze Nieuw op Netflix-maandlijst om te zien welke series en films de komende tijd op Netflix verschijnen.