Jouke en Karlijn in nieuw seizoen Onze Boerderij In Europa

Karlijn en Jouke in Boer Zoekt Vrouw

Het nieuwe seizoen van Onze Boerderij in Europa wordt nu gefilmd, en er gaan een paar populaire boer(inn)en met Yvon mee in de camper. Boer Zoekt Vrouw-kandidaat Jouke en kersverse boerin Karlijn reizen met Yvon en Bertie mee naar Frankrijk!

Op Instagram deelt Jouke een paar foto’s van zijn reis naar Frankrijk en Jersey. We zien het stel naar koeien kijken, kaasfonduen en chillen met Yvon Jaspers. Het is erg leuk om het stel zo relaxt te zien, want tijdens de opnames van BZV ging het wel anders! Jouke plakte zijn hele boerderij af en Karlijn liep zelfs rond in vermomming!

BZV-sterren on tour!

Jouke leek Boer Zoekt Vrouw nogal koeltjes te beginnen. Hij begon met een paar vrouwonvriendelijke grappen (die hij niet echt meende), om het ijs te breken. Daarna leek hij niet echt geïnteresseerd in de vrouwen op zijn boerderij.

Wanneer het nieuwe seizoen van Onze Boerderij in Europa verschijnt is nog niet bekend, maar boerin Bertie heeft de camper dus alweer aangeslingerd.

Tegelijkertijd wordt er gewerkt aan een nieuw seizoen van het ‘normale’ Onze Boerderij. Hierin heeft Yvon Jaspers eindelijk haar ‘coming out’ als boerin. Je wordt besmet door waar je mee omgaat en Yvon maakt al zó lang programma’s over boeren dat ze het zelf maar eens gaat proberen.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.