Karlijn en Jouke in Boer zoekt Vrouw

Veronica Superguide logo
Karlijn en Jouke in Boer zoekt Vrouw
BN'ersBoer zoekt Vrouw

Zó hielden Boer zoekt Vrouw-Jouke en Karlijn hun relatie geheim

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Afgelopen zondag viel er een gigantische last van de schouders van Boer zoekt Vrouw-liefjes Jouke en Karlijn - ein-de-lijk hoeven ze zich niet meer vermomd en undercover in allerlei bochten te wringen. Hoe deden ze dat eigenlijk, hun liefde verborgen houden voor de BzV-kijkers?

De af en toe botte boer Jouke viel als een blok voor de Brabantse Karlijn. In dit geval had dat voordeel ook een mega-nadeel: de twee werden in december 2021 verliefd, zo geven ze aan in gesprek met het AD, twéé maanden voor de eerste Boer zoekt Vrouw-aflevering... "Mensen mochten niet in de gaten hebben dat ik bij Jouke was. We moesten heel voorzichtig zijn", legt Karlijn uit.

Pruik en bril

Richting Jouke in Friesland karren veranderde aan het einde van de rit opeens in een héle onderneming voor Karlijn. Zodra Witmarsum - waar het liefdesnestje ligt - in beeld kwam, moest de kandidate op de rem trappen. "Dan deed ik mijn pruik en bril op, verstopte ik de auto en rende ik naar binnen.

Karlijn en Jouke undercover

De hevig verliefde Boer zoekt Vrouw-bae's leefden de afgelopen maanden in een soort lockdown - zelfs de boerderij van Jouke moest het ontgelden. Karlijn: "Ik had dus een pruik besteld bij Bol.com en ging undercover. Jouke had het huis en de tuin afgeschermd met een omheining. Dat was echt nodig, want nu het allemaal weg is, merk je goed hoe gemakkelijk je ons kunt zien. Overigens kon ik voor de eerste televisie-uitzending nog wél naar de supermarkt een dorp verder. Toen wist niemand nog wie ik was.

Waar kijken ze naar uit?

"We leefden in een klein wereldje”, gaat Jouke verder, maar elk nadeel heb zijn voordeel. Karlijn: "We leerden elkaar daardoor wel goed kennen." De twee kijken er enorm naar uit om nu gewoon samen dingen buiten de deur te kunnen doen. Weg uit die woonkamer, de wijde wereld in! Samen. "Eindelijk kan ik Karlijn Friesland laten zien. Daar heb ik veel zin in. En ik wil gezien worden met haar", aldus Jouke, die de boel hiermee toch best wel romantisch afsluit!

Lees verder