Boer Zoekt Vrouw BZV Jouke Karlijn

Veronica Superguide logo
Boer Zoekt Vrouw BZV Jouke Karlijn
NPOBoer zoekt VrouwTV

Boer zoekt Vrouw-uitslag bekend: Zo loopt het af tussen Jouke en Karlijn

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Boer Zoekt Vrouw-koppel Jouke en Karlijn leken elkaar helemaal gevonden te hebben tijdens hun citytrip. De grote vraag is daarom of het stel nog steeds samen is. Tijd voor de BZV-reünie!

Lees hier ook of de andere Boer Zoekt Vrouw-koppels nog steeds samen zijn:

- Evert en Maud

- Janine en Sander

- Hans en Annette

- Rob en Wendy

Jouke en Karlijn zijn nog samen!

Het was zojuist tijd voor de Boer Zoekt Vrouw-reünie. Dat betekende dat we eindelijk te weten kwamen of de vijf deelnemende boeren écht de liefde van hun leven gevonden hebben. Over Jouke en Karlijn maakten we ons niet zoveel zorgen. In een preview leek het namelijk nog hartstikke aan tussen de twee. En gelukkig blijkt dat ook zo te zijn! Jouke en Karlijn zijn nog steeds samen.

Verhuisplannen

Jouke kreeg een reusachtige stapel brieven van Boer Zoekt Vrouw-kijkers. Met andere woorden: de boer was een flinke vrouwenmagneet! Maar toen zijn dames arriveerden, zag hij ze eigenlijk amper staan. Zo léék het althans, want tijdens de reünie blijkt dat Karlijn zijn zachte, lieve kant ontdekt heeft. Jouke steekt bijvoorbeeld regelmatig wat kaarsjes aan en laat lieve briefjes voor haar achter. "Hij is romantischer dan ik", vertelt ze. Jouke stelt 'gelukkiger' te zijn nu hij Karlijn heeft. Hij heeft 'houvast' aan haar. Het gaat zelfs zo goed tussen het stel dat Karlijn in de toekomst naar de boerderij in Friesland wil verhuizen!

Ook goed om te horen: Jouke gaat zelfs nog door het stof voor zijn onhandige uitspraken

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder