Boer Zoekt Vrouw BZV 2022 Rob

Veronica Superguide logo
Boer Zoekt Vrouw BZV 2022 Rob
NPOBoer zoekt VrouwTV

Boer zoekt Vrouw-uitslag bekend: Zo loopt het af tussen Rob en Wendy

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Boer Zoekt Vrouw-boer Rob viel als een blok voor Wendy. Helaas bleek tijdens de citytrip dat de liefde van één kant kwam… Is de vlam inmiddels toch opgelaaid? Tijd voor de BZV-reünie!

Lees hier ook of de andere Boer Zoekt Vrouw-koppels nog steeds samen zijn:

- Jouke en Karlijn

- Evert en Maud

- Janine en Sander

- Hans en Annette

Rob en Wendy zijn niet samen...

Van alle koppels in Boer Zoekt Vrouw 2022 gaven onze lezers Rob en Wendy de minste kans van slagen… Een gigantische meerderheid van de stemmers, 87%, dacht dat de vonk niet meer over zou slaan bij Wendy. Extra sneu was dat Rob overduidelijk wél helemaal hotel de botel was. Hadden onze lezers gelijk? Zojuist tijdens de Boer Zoekt Vrouw-reünie leerden we dat het stel elkaar inderdaad niet meer gevonden heeft. Nawww...

Het 'wauw-effect' ontbrak

Waar is het misgegaan? Rob vertelt dat het 'wauw-effect' uitbleef bij Wendy. En dat terwijl hij er toch echt vol voor ging... Al vanaf het moment dat hij haar brief las, wist Rob dat hij met Wendy op citytrip wilde. Presentatrice Yvon Jaspers is verbaasd: ze hadden toch afgesproken dat Rob er niet meteen bovenop zou springen? De boer wist echter zeker dat Wendy de enige was die bij hem paste. Hij geeft echter eerlijk aan dat hij misschien wel té graag wilde. En dat is moeilijk te veranderen... Rob is namelijk erg onzeker en wil daarom graag laten zien wat hij wél goed kan. Ondanks dat Rob en Wendy niet samen zijn geëindigd, gelooft de boer gelukkig nog wel steeds in de liefde!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

 

 

Lees verder