Boer Zoekt Vrouw BZV 2022 Hans Annette reünie

Veronica Superguide logo
Boer Zoekt Vrouw BZV 2022 Hans Annette reünie
NPOBoer zoekt VrouwTV

Boer zoekt Vrouw-uitslag bekend: Zo loopt het af tussen Hans en Annette

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

De afgelopen weken waren we getuige van de sprookjesromance tussen Boer Zoekt Vrouw-koppel Hans en Annette. Zou het stel echt happily ever after leven? Tijd voor de BZV-reünie!

Lees hier ook of de andere Boer Zoekt Vrouw-koppels nog steeds samen zijn:

- Jouke en Karlijn

- Evert en Maud

- Janine en Sander

- Rob en Wendy

Hans en Annette zijn nog samen!

Tijdens de citytrips van Boer Zoekt Vrouw jubelde Hans zijn ‘Grietje’ gevonden te hebben in Annette. "We gaan er wat moois van maken", beloofde de boer ons. De grote vraag is echter of het stel nog altijd samen is. Tijdens de reünie werd zojuist eindelijk het verlossende antwoord gegeven. En je raadt het waarschijnlijk al: Hans en Annette zijn gelukkig nog altijd dol op elkaar!

'Hoofdprijs'

Alhoewel Hans een duidelijke klik had met Dinie, besloot zij tijdens de logeerweek toch afscheid te nemen... Een verdrietig moment. Maar, niet getreurd, want daarna bleek er tussen Hans en Annette dus iets heel moois op te bloeien. Annette heeft het gevoel de 'hoofdprijs' gewonnen te hebben, zo blij is ze met Hans. Ze is bereid Hans te accepteren zoals hij is – zelfs als hij moppert over de wificode! "We hoeven elkaar maar aan te kijken en we weten wat we willen", stelt Hans. "Het loopt als een geolied machinetje." Hij heeft met Annette veel meer zin in het leven. Annette is elk weekend op de boerderij, waar ze graag meehelpt. Ook fijn: hun kinderen kunnen het goed met elkaar vinden!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder