'Déze Boer zoekt Vrouw-koppels hebben het gered (en deze niet)'

Boer zoekt Vrouw-boeren
© Linelle Deunk/KRO-NCRV

Zondag valt er een grote last van de boerenschouders: de overgebleven Boer zoekt Vrouw-koppels hoeven zich dan niet meer krampachtig te verstoppen tussen de koeien, maar kunnen hun liefde dan ein-de-lijk van de daken schreeuwen. De Veronica Superguide-lezer denkt precies te weten welke stellen samen op de BzV-reünie verschijnen!

We lieten alle vijf stellen, zelfs kwakkelkoppel Rob en Wendy, voorbijkomen op Instagram, waarna jullie massaal stemden op de vraag: heeft dit koppel het gered of toch niet? Tijd voor de resultaten!

Evert en Maud
© NPO

Maud en Evert

Geen verrassingen bij Maud en Evert, de publiekslievelingen van dit Boer zoekt Vrouw-seizoen: maar liefst 71% van de stemmers ziet het helemaal zitten na Everts lieve liefdesverklaring aan Maud en denkt dat dit koppel nog stééds een koppel vormt. 

Annette en Hans
© KRO-NCRV

Hans en Annette

De Brabantse paardenboer Hans lijkt dolgelukkig met zijn Annette en andersom ook. Jullie twijfelen ook niet echt over de slagingskansen van dit koppel: 76% van de stemmers denkt dat Hans en zijn grietje nog altijd samenzijn! 

Rob en Wendy
© KRO-NCRV

Rob en Wendy

Dit wordt even door de zure appel heen bijten. Bij Rob en Wendy leefde veruit de minste twijfel: een gigantische meerderheid van de stemmers, 87%, denk dat de vonk niet meer overslaat tussen de twee. Of, beter gezegd: dat Wendy Rob duidelijk maakt dat ze het niet ziet zitten - Rob klapt ondertussen bijna uit elkaar van de verliefdheid.

Janine en Sander
© NPO

Janine en Sander

De uitslag van de stemming bij Janine en Sander past eigenlijk wel goed bij de twijfel waar de boerin zelf ook mee worstelt. Net iets meer dan de helft van de kijkers, 51%, denkt dat het uiteindelijk nog misgaat. 49% houdt wél hoop op een goede afloop.

Jouke en Karlijn
© KRO-NCRV

Jouke en Karlijn

Geen vuiltje aan de lucht bij dit gelukkige koppel. Jouke en zijn Karlijn gaan heerlijk steady. De grote meerderheid van onze stemmers (81%) denkt dan ook dat ze gewoon samen op de reünie opdraven.

Of jullie voorspellingen ook echt uitkomen? Nog heel even geduld. De Boer zoekt Vrouw-reünie-aflevering komt zondag om 20.25 uur op NPO 1.