Rob en Wendy in Boer zoekt Vrouw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rob en Wendy in Boer zoekt Vrouw
BN'ersBoer zoekt Vrouw

Zorgen om Boer zoekt Vrouw-Rob door Wendy

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Boer zoekt Vrouw-ster Rob knalt bijna uit elkaar van de verliefdheid terwijl de vlinders bij Wendy ver te zoeken zijn. BzV-bekendheid Steffi maakt zich zorgen: "Dit gaat niet echt de goede kant op".

Evert hakte zondag de liefdesknoop door: hij ging voor Maud en de vonken vlogen er meteen van af! 'Zelfs' de redelijk gesloten schapenboerin Janine maakte na heel veel wikken en nog meer wegen een keuze: ze gaat met Sander op citytrip. Bij Rob ging het... minder lekker. Hoewel Wendy best mee op citytrip wilde, moet Rob vooral niet denken dat ze verliefd op 'm is. Aparte slaapkamers it is...

'Ongemakkelijk'

Steffi zit er niet bepaald lekker en ontspannen naar te kijken. Ze begint zelfs te zuchten als Rob ter sprake komt in haar wekelijkse Boer zoekt Vrouw-terugblik voor Omroep Brabant. "Het is ongemakkelijk allemaal, maar ik snap Rob wel", aldus Steffi. "Hij is hoteldebotel en hoopt dat Wendy net zo verliefd wordt op hem. Maar wat ik van haar niet begrijp: waarom ga je op citytrip als je niet met hem op een kamer wilt slapen?"

Wendy en Rob

Steffi snapt er niets van. "Dan had ze beter thuis kunnen blijven. Dit gaat niet echt de goede kant op, zullen we maar zeggen." De Telegraafs Boer zoekt Vrouw-bezetene, journalist Eva van Riet, denkt er net zo over, zo blijkt uit haar recap van de aflevering. Door Wendy's houding blijft Rob hoop houden, denkt ze. "Ze geeft hem wel verkeerde signalen. Het begon al met die kamer. Dat vond ik wel goed dat ze zei: Ik wil een eigen kamer. Had mevrouw een eigen kamer, zitten ze nog geen minuut in de stoel met een glaasje champagne en wat doet zij? Ze legt haar voeten op zijn benen. Ook die kusjes beantwoordt ze. Ik heb met hem te doen, ik vind het zielig."

Wendy in Boer zoekt Vrouw

Boer zoekt Vrouw is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Russian Doll, They Call Me Magic en The John Wayne Gacy Tapes. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder