• Boer zoekt Vrouw
  • TV

BZV: zijn Jouke en Karlijn nog bij elkaar?

Karlijn en Jouke in Boer zoekt Vrouw

Over een paar dagen is de reünie-aflevering van Boer Zoekt Vrouw. Welke kandidaten vonden de liefde wél, en wie blijft er alleen achter op de boerderij? Om Jouke en Karlijn maken we ons geen zorgen: in een preview lijkt het nog steeds hartstikke áán tussen de twee!

Jouke werkte veel kijkers van Boer Zoekt Vrouw behoorlijk op de zenuwen. De boer was een flinke vrouwenmagneet maar toen zijn dames arriveerden, zag hij ze eigenlijk amper staan. Zo léék het althans, want op Instagram deelt Boer Zoekt Vrouw alvast beelden van de reünie-uitzending. Jouke was vooral… verlegen!

Boer Jouke koos uiteindelijk Karlijn, en volgens haar is er van de koele kikker weinig overgebleven. Zonder camera erbij is Jouke zowel romantisch als attent! Briefjes, kaarsjes volgens Karlijn is Jouke ‘veel romantischer dan dat ik ben.’

Boer vindt Vrouw

Het lijkt er dus héél sterk op dat Jouke en Karlijn nog steeds een gelukkig stelletje zijn. Lezers van Veronica Superguide vermoedden dit al, net als bij Maud en Evert en het koppel Hans en Annette. Over Rob en Wendy is iedereen wat minder optimistisch en ook Janine en Sander zitten in de gevarenzone.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Je ziet Boer Zoekt Vrouw op zondag, om 20:55 uur op NPO1. Let op: dat is een half uurtje later dan normaal!