Yvon Jaspers als boerin

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Yvon Jaspers als boerin

Yvon Jaspers komt uit de kast als boerin

|
|

Laatste update:

Yvon Jaspers probeert al jarenlang boeren en boerinnen te koppelen in het mateloos populaire Boer Zoekt Vrouw. Sinds een tijdje gaat ze nóg dieper in op het boerenleven in Onze Boerderij en nu weet Jaspers het zeker: ze start haar eigen boerderij. Als je maar gelukkig bent, Yvon!

In Onze Boerderij sprak Yvon Jaspers al met boeren en gaf ze een inkijkje in het mooie, maar ook zware en lastige werk. In het nieuwe seizoen probeert ze zélf een boerderijtje te runnen. Ze leent een stukje land van een bevriende boer, parkeert de bekende camper erop en gaat van start.

Jaspers is van plan om alle kennis die ze in Boer Zoekt Vrouw en Onze Boerderij opdeed te gebruiken voor haar boerderijtje, maar ze beseft zelf dat ze stiekem nog heel weinig weet. “De boeren die ik al jaren ken gaan mij - hopelijk - helpen.” In Onze Boerderij komen dus waarschijnlijk weer all-stars als Bertie, Marnix, Bastiaan en Steffi langs, om Yvon tips te geven. “Ik vrees dat ze me ook vaak uit zullen lachen als ik weer eens iets zeer onverstandigs heb gedaan.”

Het nieuwe seizoen van Onze Boerderij wordt waarschijnlijk in het najaar van 2022 uitgezonden. Vóór het zo ver is, verschijnt er in februari nog een nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw. “Opnieuw doen er weer prachtmensen mee. (…) Er lijkt bij sommigen ook echt liefde te groeien. Verheug je! Er komt heel veel moois aan.”

Yvon op de Boerderij

Een inkijkje in het boerenbestaan kan behoorlijk leuk zijn, zo zagen we al eerder in Onze Boerderij. Raven van Dorst begon dit jaar óók een biologische farm en dat leverde (gek genoeg!) een prima praatprogramma op.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw begint op 27 februari op NPO1.

Lees verder