Gemist: Onze Boerderij grote winnaar van de zondagavond

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Onze Boerderij grote winnaar van de zondagavond

Gemist: Onze Boerderij grote winnaar van de zondagavond

|
|

Laatste update:

Dat Yvon Jaspers op een boerderij garant staat voor hoge kijkcijfers, bleek gisteravond maar weer eens. De eerste aflevering van Onze Boerderij scoorde meer dan anderhalf miljoen kijkers!

Populair

Vorige week keerde Yvon Jaspers terug op tv om de kandidaten van het volgende seizoen van Boer Zoekt Vrouw voor te stellen aan de kijkers. Hoewel het alleen een vooruitblik op het komende seizoen was van het razend populaire koppelprogramma, was het met bijna drie miljoen kijkers meteen het best bekeken programma van de zondagavond. Gisteravond scoorde Yvon Jaspers opnieuw de meeste kijkers, deze keer met Onze Boerderij!

Streng

In dit nieuwe programma bezoekt Yvon opnieuw boerderijen door heel Nederland. Deze keer is het doel van haar bezoek niet om de boeren aan de man of vrouw of te helpen, maar om de mensen een kijkje te geven het boerenbestaan. Zo bezocht Yvon veehouder Agnes, de eerste boerin die ooit mee deed aan Boer Zoekt Vrouw. Zij vertelde hoe haar bedrijf moeite heeft om het hoofd boven water te houden door de strenge regelgeving. Ook schapenboeren Jan en Rianne hadden het zwaar. Hun dieren moesten worden geruimd nadat er ziekte was geconstateerd bij de dieren.

Ontroerend

De reacties op sociale media over Onze Boerderij waren gemengd. De meeste kijkers vonden het programma een ontroerend portret van het zware leven als veehouder, maar er waren ook kijkers die vonden dat er te weinig aandacht werd besteed aan het dierenleed. Feit is dat Onze Boerderij met afstand het best bekeken programma was van de zondagavond. In totaal wist het nieuwe programma van Yvon Jaspers niet minder dan 1.549.000 kijkers aan zich te binden!

De eerste aflevering van Onze Boerderij is terug te kijken via NPO.nl.

Lees verder