Gemist: kandidaten Boer Zoekt Vrouw stellen zich voor

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: kandidaten Boer Zoekt Vrouw stellen zich voor

Gemist: kandidaten Boer Zoekt Vrouw stellen zich voor

|
|

Laatste update:

Dit najaar barst het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw los. Gisteravond werd onthuld welke boeren zullen deelnemen aan het razend populaire koppelprogramma!

Record

Boer Zoekt Vrouw gaat alweer zijn tiende seizoen in. Wie denkt dat het daardoor steeds lastiger wordt om kandidaten te vinden, zit er lelijk naast. Bijna 650 naar liefde hunkerende boeren gaven zich op voor het nieuwe seizoen. Uit dit recordaantal werden er uiteindelijk tien geselecteerd. Zij kregen gisteravond de kans om zich voor te stellen aan de kijkers en, nog veel belangrijker, mogelijke liefdespartners!

Charmant

De programmakers hebben weer een bont gezelschap veehouders en akkerbouwers bij elkaar verzameld. Uit de tien kandidaten vielen vooral Wim (28) en Michelle (29) in de smaak bij de fans. Hij is een charmant stotterende landbouwer die een vrouw zoekt om van het leven te genieten. Zij een stoere champignonkweker met een wilde bos rood haar. De kijkers hebben er alvast zin in: Boer Zoekt Vrouw was met 2.914.000 kijkers het best bekeken programma van de zondagavond!

De complete aflevering van Boer Zoekt Vrouw is terug te zien bij NPO.nl!

Lees verder