• B&B vol Liefde

Hoe is het nu met Astrid en Harmjan uit B&B Vol Liefde?

Door Finn Bonis
Astrid en Harmjan in B&B Vol Liefde

Tijdens het afgelopen seizoen hadden de kijkers van B&B Vol Liefde weinig vertrouwen in een goede afloop voor Astrid. Toch eindigde ze uiteindelijk met de volhardende Harmjan. Wij vragen ons af: hoe gaat het nu met de twee?

De aanhouder wint

De ‘starre’ B&B-houdster hield zich tijdens de opnames van het programma aan een strikt schema en daarin leek geen plek te zijn voor een nieuwe vlam… Maar toen stapte Harmjan de B&B van Astrid binnen en die liet zich niet zomaar uit het veld slaan. Het doorzettingsvermogen van de Twentenaar zorgde ervoor dat de twee uiteindelijk smoorverliefd met elkaar eindigden.

Licht aan het einde van de tunnel 

Het leek een lange tijd een hele andere kant op te gaan. Astrid had werkelijk overal commentaar op, terwijl Harmjan er juist alles aan deed om haar te laten ontdooien. Op een gegeven moment slaat de vlam volledig in de pan wanneer Harmjan over Astrids grens heen gaat. De B&B-eigenaresse schrok hier enorm van toen ze dit terugzag op tv en ging diep door het stof voor Harmjan.

Op naar Oostenrijk

Kort na de laatste aflevering van het kijkcijferkanon vertelde Harmjan dat-ie zijn baan als vrachtwagenchauffeur heeft opgezegd en verkaste naar het Oostenrijkse Sankt Michael im Lungau. Daar trekt-ie bij Astrid in om samen de B&B te runnen. Daarna kwamen er een aantal mooie kiekjes van de twee online, waarop ze samen te zien zijn in het Oostenrijkse landschap.

Tot de dood ons scheidt

Als klap op de vuurpijl postte het Instagramaccount van B&B Vol Liefde eind oktober een video van de twee. Daarin ging Harmjan op de knieën voor zijn nieuwe vlam en ze zei: já. Onze ouwe romanticus had de kinderen van Astrid betrokken bij het aanzoek, zo vertelde de aanstaande bruidegom aan RTL Boulevard. De twee zijn momenteel dus verloofd, maar wanneer ze gaan trouwen is nog niet bekend.

En nou? Lekker skiën!

Een aantal dagen geleden verscheen er nog een foto van het aanstaande echtpaar. De twee staan volledig bepakt in skikleding op - je raadt het al - de piste. Nu hopen dat Astrid niet al te veel heeft aan te merken op de skikunsten van Harmjan.