• B&B vol Liefde

Harmjan zegt baan op voor toekomst met B&B Vol Liefde-Astrid: 'Ze is alles'

Door Lise Knipping
Astrid B&B Vol Liefde

Harmjan kwam, zag en overwon! De B&B Vol Liefde-kandidaat kwam voor Astrid naar Oostenrijk en vond daar de liefde. Ook na het programma gaat het hartstikke goed tussen de lovebirds; Harmjan vertelt aan RTL Boulevard dat hij huis en haard in Nederland verlaat voor een toekomst met de B&B-eigenaresse!

Het was nog even afwachten hoe het zou gaan tussen Harmjan en Astrid -die af en toe een verrassende indruk achterliet bij kijkers. De twee hebben kruidengate overleefd en zijn nu zielsgelukkig met elkaar. De twee verschijnen als een verliefd koppel voor de camera en kunnen hun blijdschap nauwelijks verbergen. ''De klik was er gewoon!''

Uitdaging

Astrid had veel moeite met het openstellen van haar hart en dat was voor de liefdeskandidaten een pittige uitdaging. Harmjan wist er met voldoende geduld er goed vanaf te komen. ''Het komt door zijn vertrouwen in mij en door te zijn wie hij echt is'', vertelt de B&B-eigenaresse erover. 

Astrid B&B Vol Liefde
© RTL

'Ik ben de gelukkigste vrouw op aarde'

De twee tortelduifjes kunnen absoluut niet meer zonder elkaar en daarom pakt Harmjan de verhuisdozen in om bij Astrid in te trekken. ''2 september is mijn laatste werkdag in Nederland'', vertelt hij. Astrid is heel blij dat hij zich aansluit bij haar gezin: ''Ik ben de gelukkigste vrouw op aarde.'' En ook Harmjan kan zijn geluk niet op: ''Ik heb maar één woord, ze is alles!'' Schattig!

Benieuwd hoe het is afgelopen met de andere kandidaten van B&B Vol Liefde? Je leest het hier!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.