Heel Holland Bakt

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Heel Holland Bakt

HHB: ‘André van Duin gaat door tot z’n 80ste’

|
|

Laatste update:

André van Duin begon aan Heel Holland Bakt als vervanger van Martine Bijl, maar inmiddels is hij zelf één van de bekende gezichten van het programma. Als het aan hem ligt gaat hij nog vijf jaar door, en die kans is eigenlijk behoorlijk groot.

Het Algemeen Dagblad hield een groot interview met de presentator/komiek en daarin vertelde Van Duin dat hij voorlopig nog wel even doorgaat met Heel Holland Bakt. “Ik sprak Jan laatst over Heel Holland Bakt. Hij zei: we hebben voor dat programma nog een contract van vijf jaar met de BBC. Ik zei: ‘Maar dan ben ik 80, ga ik dan nog steeds roepen ‘Bakkers klaar, bakken maar?’ Waarschijnlijk wel dus. Mits ik gezond blijf en de kijkers me blijven accepteren.”

André van Duin in Heel Holland Bakt

Over dat laatste maakt niemand zich momenteel zorgen. André van Duin wordt steeds meer een ‘nationaal monument’. Als komiek en presentator was hij al populair, en nu hij zijn serieuze kant liet zien in Het geheime Dagboek van Hendrik Groen en op de Dodenherdenking, loopt iedereen met Van Duin weg. “Waar dat in zit? Ik ben altijd voorzichtig met het geven van mijn mening. En de leeftijd zal ook meespelen, ik krijg steeds meer respect.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder