André van Duin grootste tv-ster van Nederland!

Door Redactie
André van Duin

André van Duin is de grootste tv-ster die wij in Nederland hebben, zo blijkt uit onderzoek van Veronica Superguide. Voor André betekent dat meer motivatie om door te knallen. “Als ik gezond blijf, ga ik zo lang mogelijk door.

Veronica Superguide liet een groot kijkersonderzoek uitvoeren door onderzoeksbureau Ipsos, om er zo onder meer achter te komen wie de beste Nederlandse acteurs/actrices zijn en welke top 5 tv-persoonlijkheden we echt niet meer op tv willen zien. Alle uitkomsten van Het Grote Kijkonderzoek lees je hier. André van Duin hoeft zich gelukkig geen zorgen te maken, want hij staat bovenaan de Top 5 grootste tv-sterren!

André van Duin grootste tv-ster van Nederland!

André reageert op de eerste plek

Geweldig, ik ben ontzettend blij met de uitkomst van dit onderzoek", reageert André. "Er zijn meer mensen die veel op tv komen en succes hebben. Maar om dusdanig populair te zijn, is uniek. Wel is het zo dat ik een echte oudgediende ben: de laatste der Mohikanen. Ik hoor vaak dat ik authentiek en geloofwaardig ben. Zo van: als ik het zeg, dan geloven mensen het. Wat dat betreft zou ik een goede autoverkoper zijn. De mensen kopen wel een auto van me.

Generaties overleven

Ik denk dat Willeke Alberti een soortgelijk type is. We hebben generaties overleefd. Heel veel mensen zijn groot met ons geworden, dat wekt een vertrouwd gevoel op.” En de nationale held wil nog zolang hij kan doorgaan met televisiewerk. “Ik heb een carrièreswitch gemaakt van komiek naar acteur en presentator. Dat die verandering van spijs zo’n groot succes is geworden, heeft me zelf ook verbaasd. Als ik gezond blijf, ga ik zo lang mogelijk door. Er zijn zat mensen die met pensioen gaan en daar niet gelukkig van worden.

Chantal Janzen vond haar tweede plek een geweldige eer.

Het Grote Kijkonderzoek van Veronica Superguide werd uitgevoerd door bureau Ipsos onder een representatieve groep van ruim duizend Nederlanders tussen de 18 en 74 jaar. Voor het volledige Kijkonderzoek check je de nieuwe editie van Veronica Superguide, die vanaf dinsdag in de winkels ligt.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.