Gordon valt niet in de smaak bij 65-plussers: ‘Je doet het ook nooit goed in dit land’

Door Redactie
Gordon

Gordon is de tweede minst populaire tv-persoonlijkheid van Nederland, blijkt uit onderzoek van Veronica Superguide. Vooral de 65-plussers zullen het niet zo erg vinden dat hij zijn koffers heeft gepakt, maar dat vindt de zanger vreemd. “Ik doe immers veel voor de ouderen.

Veronica Superguide heeft een uitgebreid kijkersonderzoek laten uitvoeren door bureau Ipsos. Wat zijn de populairste programma’s? Wie zien we graag op de buis en wie mogen er zo snel mogelijk weg? Lees hier alle uitkomsten van Het Grote Kijkonderzoek. Een van de resultaten: Gordon en Johan Derksen mogen van de buis. Dit zijn de top 5 minst populaire tv-persoonlijkheden.

Deze mannen zijn te kwalificeren als ‘nogal aanwezig’. Vooral de 65-plussers zijn hier kritisch over.

Gordon valt niet in de smaak bij 65-plussers: ‘Je doet het ook nooit goed in dit land’

Gordon over tweede plek

Talpa-ster Gordon kan er met zijn hoofd niet bij dat de 65-plussers hem van de buis willen. “Het is vreemd dat de 65-plussers geen fan van me zouden zijn. Ik doe immers veel voor de ouderen. Maar aan de andere kant verrast het me ook niet. Je doet het nooit goed in dit land. Vandaar dat ik ook naar Dubai ben vertrokken.

Johan geeft er niet veel om

Bij Johan Derksen valt de plek op deze Top 5 wat minder zwaar. “Moet ik daar wakker van liggen? Van die 65-plussers? Ik vind het allemaal prima, zeik me in jullie artikel maar flink af.” 

Het Grote Kijkonderzoek van Veronica Superguide werd uitgevoerd door bureau Ipsos onder een representatieve groep van ruim duizend Nederlanders tussen de 18 en 74 jaar. Voor het volledige Kijkonderzoek check je de nieuwe editie van Veronica Superguide, die vanaf dinsdag in de winkels ligt.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.