Doe mee met een nieuw seizoen Heel Holland Bakt!

Heel Holland Bakt

Kun jij bakken als Robèrt van Beckhoven en heb je een fijnzinnige smaak als Janny van der Heijden? Bak jij met één hand macarons terwijl je met de andere een millefeuille in elkaar vouwt? Bouw je binnen half uur een koekhuisje, waarna je voor de lol een koepel maakt van suiker? Dan kun je je nú opgeven voor een nieuw seizoen Heel Holland Bakt.

André van Duin nodigt alle thuisbakkers uit om zich op te geven voor een nieuwe keukenstrijd. Om mee te doen hoef je alleen maar even Janny of Robèrt te bellen!

Jubileumseizoen Heel Holland Bakt

De aanmelding voor Heel Holland Bakt geldt niet voor het negende seizoen dat komend voorjaar begint. Het gaat om een ‘jubileumseizoen’ (oftewel seizoen nummer 10) dat in de zomer van 2022 wordt opgenomen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

We hebben de aanmeldingslijst eventjes bekeken en die is niet kinderachtig: net als bij het bakken heb je aardig wat voorbereiding nodig. Er wordt gevraagd om foto’s van baksels, dus denk niet: ik geef me even in vijf minuutjes op!

Afgelopen zomer was er een speciaal seizoen Heel Holland Bakt nog een Keer, waardoor het negende seizoen van HHB pas in het voorjaar verschijnt. We gaan ervan uit dat het tiende seizoen dan weer eind 2022 te zien is.