Dit is de winnaar van Heel Holland Bakt nog een Keer!

Heel Holland Bakt nog een Keer

De uitslag van Heel Holland Bakt nog een Keer is bekend! Jacques, Cas en Gwen streden voor wat ze waard waren, maar slechts één van hen kon met de hoofdprijs naar huis.

Wekenlang betoverden de deelnemers aan Heel Holland Bakt nog een Keer ons met de meest fantastische baksel, of schrokken we van de tragische mislukkingen. Gwenn was tot nu veruit de sterkste kandidaat en alle ogen waren op hém gericht.

Een finaleweekend kán de uitslag natuurlijk beïnvloeden, maar Cas en Jacques kwamen niet meer bij Gwenn in de buurt. Cas verprutste zijn macarons zó erg dat Jannie en Robèrt ze niet eens opaten.

Jacques kreeg flashbacks naar zijn eerdere deelname, toen zijn taart op het laatste moment instortte. Nu bleek zijn bouwsel van nougatine niet sterk genoeg waardoor hij wéér met een mislukte creatie stond. Een man zou voor minder stoppen met bakken!

Gwenn léék de finale op zijn sloffen te winnen, maar daarmee doe je zijn prestatie tekort. De bakker was elke week consistent goed en werd maar liefst drie keer ‘meesterbakker’. Gwenn was vastbesloten om te laten zien dat hij na Heel Holland Bakt een beregoede bakker was geworden.

Heel Holland Bakt keert terug

Terwijl Gwenn geniet van zijn overwinning, en Cas en Jacques hopelijk terugkijken op een mooie revanche, kijken wij alvast vooruit naar het volgende seizoen van Heel Holland Bakt.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Wanneer dat precies verschijnt is nog niet duidelijk: we verwachten dat er in de loop van december weer gebakken wordt in de tent!