Love Island-finalisten Martin en Sebastiana in betere tijden...

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Love Island-finalisten Martin en Sebastiana in betere tijden...

Helaas! Dit Love Island-stel is alweer uit elkaar…

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Love Island is afgelopen en de stellen ontdekken dat het leven thuis tóch wat minder enerverend is dan op een luxe resort! Het eerste stel is uit elkaar, en het is nét het duo waarvan we het niet verwachtten!

Sebastiana maakte met een Instagram-story duidelijk dat ze niet meer samen is met rap-wonderkind Martin.

Love Island

Martin en Sebastiana werden in de eerste aflevering aan elkaar gekoppeld, en bleven het hele seizoen samen een stelletje. In de finale verloren ze van Denzel en Aleksandra, maar voor veel kijkers hadden Martin en Sebastiana de winst eigenlijk verdiend!

Op basis van de beelden kunnen we het er alleen mee eens zijn, toch?

Blijkbaar niet! Door de mededeling van Sebastiana voelen fans zich toch een beetje bekocht door het duo. Martin en Sebastiana krijgen veel kritiek omdat men nu denkt dat ze het de hele tijd voor het geld deden!

Winnaars Denzel en Aleksandra en de nummers drie Stenn en Rowéna zijn nog wel bij elkaar.

Love Island begon dit voorjaar op RTL5, als de wat bravere tegenhanger van Temptation Island. Deelnemers kozen een partner waarmee ze samen (rare) wedstrijdjes deden tegen de andere stellen. De show draaide meer om het ontwikkelen van een relatie, en was een stuk minder losbandig dan Temptation en (met name) Ex On The Beach: Double Dutch. Het grootste ‘schandaal’ was de schijtlollige voiceover die met een noodgang vervangen werd.

Misschien scoorde de serie daarom ook wat minder goed… Love Island werd op RTL5 niet erg goed bekeken, maar er komt wel een tweede seizoen van de show: op Videoland, fans zullen een abonnement moeten nemen.

Op Temptation-vlak draait het nu om de vraag of Thomas en Yasmin hun relatie faken in Temptation Island VIPS. Ex On The Beach-player pur sang Harrie krijgt binnenkort een realityserie waarin hij wordt klaargestoomd als bokser!

Foto: RTL/Arnout Bracke

Lees verder