Viktor Verhulst en Holly Mae Brood presenteren Love Island

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Viktor Verhulst en Holly Mae Brood presenteren Love Island

Love Island krijgt tweede seizoen, maar er is een máár!

|
|

Laatste update:

Datingspelshow Love Island kwakkelt momenteel op RTL5, maar krijgt wel een tweede seizoen! Liefhebbers van spanning en liefdesdrama hebben er echter wel een Videoland-abo voor nodig.

Love Island doet het niet zo goed op RTL5. De datingspelshow begon vrij zwak op de zender, met zo’n 230.000 kijkers. De cijfers worden er niet bepaald beter op, want de meest recente uitzending trok er nog maar 100.000. Het programma had korte tijd een gierend irritante voiceover, maar het vervangen van deze klier heeft de show niet veel populairder gemaakt!

Toch is RTL van plan om gewoon een tweede seizoen van Love Island te maken. De catch: het verschijnt alleen op Videoland! Op televisie doet Love Island het niet zo goed maar volgens RTL is de show wel populair op de streamingservice, omdat de ‘jonge kijker niet meer per se om 20:30 uur voor de buis zit’. Schijnbaar is bijna de helft van alle Videoland-abonnees aan de datingspelshow begonnen.

Love Island

Love Island is het wat bravere broertje van Temptation Island. In dit spel zijn alle deelnemers vrijgezel, en vormen ze koppels. Samen strijden ze tegen andere koppels, en doen ze er alles aan om niet naar huis gestemd te worden.

Temptation Island was afgelopen seizoen ook nogal saai (op camera, althans, buiten beeld gebeurde er zat!), en ook dit format gaat binnenkort weer verder op Videoland. Temptation Island VIPs belooft eindelijk weer het programma waar we zo van houden: leeghoofden die als een stel beesten tekeergaan! Seks, geweld, en zuipen tot je niet meer op je poten kunt staan! Ambiance!

Het tweede seizoen van Love Island verschijnt in september op Videoland. De nieuwe serie Temptation Island VIPs is daar nu ook te volgen.

Lees verder