Temptation Island VIPS-trailer belooft eindelijk weer vuurwerk!

De Temptation Island VIPS-deelnemers

Temptation Island VIPS heeft iets goed te maken! De normale Temptation viel dit jaar vies tegen, vanwege de brave kandidaten, waardoor onze dorst naar trash niet gestild werd. In de eerste trailer van Temptation Island VIPS zien we een waar slagveld! Nice!

In tegenstelling tot de normale Temptation Island (als zoiets mogelijk is) lijkt de VIPS-variant dit seizoen wél spanning en sensatie te bieden. De drank, bizarre uitspraken en seks worden dit keer afgewisseld met… vechtpartijen!

Youtuber Thomas Cox geeft in de theater aan erg graag te willen ‘blèèèè’, wat zijn vriendin Yasmin tot tranen drijft: ‘Waarom zet hij me zo voor schut op tv?’, we weten het ook niet Yasmin, maar we komen er binnenkort graag achter!

Temptation Island ‘VIPS’

De trailer zit sowieso barstensvol drama. Channah (Ex On The Beach) zegt haar vriend Quentin ‘niet meer te hoeven’, maar dat was vóór ze ontdekte dat ze zwanger(!) was. Verder worden er de nodige muilperen uitgedeeld, en eindigt de trailer met een huilende Pommeline. De ex-Temptation Island-deelneemster had al een tijdje een relatie met mede-Temptation-veteraan Fabrizio, maar die lijkt zijn langste tijd gehad te hebben. De twee deden eerder mee als verleiders, dus we kunnen nou ook weer niet zeggen dat we érg veel medelijden met ze hebben.

Het vorige seizoen van Temptation Island was één lange gaap die zestien afleveringen duurde. Wat we in de afleveringen zagen, trouwens; achter de schermen en na afloop was er méér dan genoeg gedoe. De VIPS lijken zich toch weer tien keer achter elkaar aan dezelfde steen te stoten, waardoor de trailer nu al spannender is dan het afgelopen seizoen.

Het tweede seizoen van Temptation Island VIPS gaat op 27 juni van start op Videoland, en duurt veertien afleveringen. Mocht je twijfelen over een abonnementje: je vindt daar o.a. ook deze topseries. Misschien is het de moeite waard.